Nyheder 18. oktober 2016

Kendte kvinder lærte hinanden at barbere sig

Visse færdigheder er uvurderlige for unge piger og kvinder at vide. Derfor spørger man gerne veninden til råds, fortæller Sara Bro.
Foto: Kanal 4

Flere kendte kvinder har åbenbart kendt hinanden, inden de hver især blev kendt for stort og småt. Dengang da livets største spørgsmål bestod i, hvornår man skulle gå med bøjle-bh, hvordan man tog mascara på og hvordan man skulle bruge en engangs-skraber.

Sidstnævnte har sangerinde og musical-stjernen Kaya Brüel lært af veninden Maria Montell. Det afslører hun i aftenens afsnit af ”4-listen: Det vi siger om VENINDER”, hvor Kaya Brüel livligt snakker med barndomsveninden Sara Bro om, hvornår kropsbehåringen skulle trimmes.

Radiovært Sara Bro fortæller, at hun har lært mange vigtige ting af Kaya, fordi der er en lille aldersforskel. Således lærte Sara Bro af Kaya, hvordan man skulle bruge en engangs-skraber – både under armene og mellem benene. Det er altså nogle færdigheder, der er gået i arv fra Maria Montell og helt over til Sara Bro.

Den morsomme krøltop slutter af med, at SE og HØR hjertens gerne må snuppe den lille historie, så det har vi valgt at gøre.

Se klippet med Kaya Brüel og Sara Bro her:

Se hele afsnittet af ”4-listen: Det vi siger om VENINDER” i aften klokken 21 på Kanal 4.

Sponsoreret indhold