Hollywood8. januar 2017

Bye, bye, Barack: Kendte i hobetal sagde farvel til Obama

Barack og Michelle Obama holdt en stjernespækket afskedsfest i Washington.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/barack.jpg
 Foto: All Over

Sarah Jessica Parker, Tom Hanks, George Clooney, Paul McCartney...

Listen over kendte der forleden sagde farvel til Barack og Michelle Obama på den prominente adresse, 1600 Pennsylvania Avenue i Washington, DC, var lang. Meget lang.

Det er familien Obamas anden sidste weekend i Det Hvide Hus, og præsidentparret flotter sig i den grad for de mange kendte mennesker, der i over otte år har støttet Baracks kamp for at sidde tungt på magten i USA.

For præcis to måneder siden mistede demokraterne magten, da republikanernes Donald Trump overraskede hele verden med sin imponerende valgsejr i USA.

Siden har et enormt embedsapparat arbejdet dag og nat for at gøre omstillingen til den nye administration og regering klar. Den 19. januar bliver Baracks sidste nat i Det Hvide Hus, og dagen efter flytter familien Trump ind.

Hollywoods mest kendte skuespillere og musikere var kede af, at Hillary Clinton ikke vandt, og af samme grund var gæstelisten til fredagens fest også enorm.

Tidligt på aftenen delte Nick Jonas dette billede på Instagram:

Nogle af de øvrige på gæstelisten var: Meryl Street, Usher, Bradley Cooper, Robert De Niro, David Letterman, Stevie Wonder, Samuel Jackson, Jerry Seinfeld, Steven Spielberg og mange, mange flere.

Se flere billeder fra Baracks tid som USAs øverste chef, her:

Barack Obama - billeder fra hans tid som præsident

Sponsoreret indhold