Hun er den eneste der vil optræde til Trumps fest

Rebecca Ferguson.

Rebecca Ferguson.

59,580,000 amerikanere stemte i begyndelsen af november på Donald Trump. Alligevel er der nærmest ingen, der hverken tør eller vil optræde til hans indsættelsesfest.

Men nu kommer en barmhjertig brite rigmanden til undsætning. Der er tale om den tidligere X-Factor-deltager Rebecca Ferguson, som har sagt ja til Trump. Men hendes "ja" kommer ikke uden forbehold. Hun har krævet, at hun må synge sangen "Strange Fruit".

- Jeg er blevet spurgt (af Trumps folk, red.), og dette er mit svar. Hvis jeg må synge "Strange Fruit" [...], vil jeg gerne komme og optræde til festen i Washington, skriver Ferguson.

Og det er ikke hvilken som helst sang. Det er en sang, der blandt andet er indspillet af Billie Holiday og Nina Simone, og den handler om sorte amerikanernes rettigheder, skriver Perezhilton.com.

Sangen blev bandlyst i USA under racediskriminationen i den første den af det 20. århundrede.

Donald Trump vandt den 8. november det amerikanske valg med et overvældende flertal af valgmænd. Donald vandt med 306, mens Hillary måtte lide et overraskende nederlag med blot 232 valgmænd.

Hillary fik dog flest stemmer i alt, men det giver ikke nøglen til 1600 Pennsylvania Avenue, som er Det Hvide Hus i forbundshovedstaden.

Se billeder af amerikanske kendte, der har sagt, at de vil forlade USA, fordi Trump bliver præsident:

Kendisser der vil flytte fra USA grundet Trump

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close