Hollywood 8. februar 2018

Ups! Sangerinde viser næsten ALT, da vagt træder på hendes kjole

Sangerinden Halsey viste mere end planlagt, da hun i går aftes gik på den røde løber til amfAR Gala i New York City
Foto: All Over Press

Sangerinden Halsey, 23, vakte ufrivilligt opsigt, da hun i går aftes var gæst til amfAR Gala i New York City.

Halsey, hvis borgerlige navn er Ashley Nicolette Frangipane, havde en lang, sort kjole på med en høj slids, men da hendes vagt kom til at træde på kjolen, var det lige ved at gå galt. 

GALLERI: Se billederne af Halseys kjole-ups nederst på siden. 

For da vagten trådte på kjolen, mens Halsey fortsatte med at gå videre, blev den høje slids i kjolen alt for høj, og sangerens allermest private dele blev ganske ufrivlligt luftet. 

Heldgivis formåede Halsey at bevare roen og virkede ganske upåvirket af, at hendes allerhelligste netop var blevet foreviget på den røde løber. 

Halsey var bare én blandt mange stjerner, der var samlet til amfAR Gala i New York City i går aftes. Også navne som Heidi Klum og Lucy Hale støttede op om organisationen amfAR, der retter fokus på kampen mod HIV og AIDS.

amfAR's sag er dog ikke den eneste sag, som Halsey brænder for. Den 20. januar var der Women's March i New York City, og her læste Halsey et personligt digt op om sine egne erfaringer med seksuelle overgreb. Tilskuere til talen var stjerner som Natalie Portman, Scarlett Johansson og Eva Longoria. 

Halsey startede sin karriere ved at lægge videoer på Tumblr og Youtube i 2012, hvor hun blandt andet lavede et cover af Taylor Swifts "I Knew You We're Trouble".

Hendes debutalbum "Room 93" udkom i 2014, og senest udgav hun "Hopeless Fountain Kingdom" i 2017. 

Hun har sunget sammen med Justin Bieber på sangen "The Feeling", der er at finde på hans album "Purpose". Halseys sang "Not Afraid Anymore" er desuden af finde på soundtracket til "Fifty Shades Darker".

 

Se Halseys kjole-ups i galleriet her: 

Halseys kjole-ups

Sponsoreret indhold