Hollywood 2. december 2016

Kendall Jenner om Kanyes nedtur: Vi beder for ham

Selvom Kanye West er blevet udskrevet fra hospitalet, er Kardashian/Jenner-familien stadig bekymret for rapperens helbred
Foto: All Over

Da Victorias Secrets modeshow løb af stablen i Paris onsdag, var det blandt andet med den amerikanske realitystjerne og supermodel, Kendall Jenner, på catwalken.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er andet år i træk, at den 21-årige model er med i det store modeshow, men selvom det skulle være en festlig begivenhed for Kardashian-klanen, har den seneste tids begivenheder lagt en dæmper på glæderne.

Normalt er familien med Kris Jenner som overhoved til stede ved de hinandens store begivenheder, men denne gang måtte Kendall Jenner nyde succesen alene. Resten af familien ville nemlig ikke tage med til den franske hovedstad, hvor Kim Kardashian tidligere på året blev udsat for et voldsomt røveri.

Siden røveriet har både Kim og hendes mand, Kanye West, været dybt rystet, og det kulminerede i sidste uge, hvor Kanye West måtte indlægges på et hospital i Los Angeles. Indlæggelsen skyldtes udmattelse efter sin turné, konens traumatiserende oplevelse, og 7-årsdagen for sin mors død.

Kanye West er dog udskrevet igen, og ved modeshowet i Paris udtale Kendall Jenner sig om svogerens tilstand.

- Han er okay. Alle har det okay, vi beder bare alle sammen, sagde hun.

Selvom Kendall Jenner måtte finde sig i, at familien ikke var med ved hendes store show, har hun dog ikke følt sig overset.

Hun fortalte således til ”Entertaniment Tonight”, at hun stadig har modtaget både blomster og støtte fra Los Angeles.

- Ingen af dem kommer, men jeg har bogstaveligt talt skrevet med dem alle sammen de sidste par dage. De går alle sammen helt amok – jeg har fået så mange blomster fra alle i min familie. Så ja, jeg kan sagtens mærke kærligheden fra LA. 

Den unge model så da også ud til at være i sit rette element under årets modeshow. Her delte hun tre billeder på sin Instagram-profil, hvor hendes 69,4 milioner følgere kunne få et lille glimt af, hvordan hun så ud før, under og efter showet, hvilket du kan se herunder. 

before

Et billede slået op af Kendall den

during

Et billede slået op af Kendall den

after

Et billede slået op af Kendall den

Du kan se mange flere flotte billeder af Kendall Jenner i galleriet herunder!

Hotte Kendall Jenner

Sponsoreret indhold