Hollywood4. november 2016

Kendall Jenner fejret i kjole til 60.000 – Se billederne

Der var ikke meget stof i den dyre kjole – til gengæld strålede Kendall om kap med stjernerne selv ved sin fødselsdagsfest
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kendall_jenner_21.jpg
 Foto: All Over Press

Torsdag fyldte realitystjernen Kendall Jenner 21 år.

Den alder er en ret vigtig milepæl i USA, da der jo er mange vigtige ting, man først får lov til, når man har rundet den. Ikke mindst at drikke alkohol, og dermed – vil mange mene – for alvor have muligheden for at feste igennem.

Og festet igennem – DET blev der, kan man læse på Gossipgirl.com.

Kendall startede aftenen med en mindre, intim middag med familien og et par tætte venner på fiskerestauranten Catch, inden de rykkede videre til den store fest.

Mere end 100 mennesker var inviteret, og temaet var – i bedste Gatsby-stil – de glade 20’ere.

Og gæste listen var mildest talt fancy! Cara Delevingne, Jaden Smith, Chris Brown og Cindy Crawford kunne man blandt andet have mødt, hvis man var med.

Og lige inden midnat, dukkede superstjernestoresøster Kim Kardashian og manden Kanye West også op.

Festen blev naturligvis foreviget på instagram fra flere sider. Kig med her:

Der var fint pyntet op til Jenners Fest:

Fødselsdagsbarnet selv var også godt stadset ud til lejligheden, I en minimal – men til gengæld maximalt glimtende – lille sag i sølv og palietter til godt 60.000 kr!

Alle kendisvennerne var naturligvis med til festen. Her Haily Baldwin, der skriver stort tillykke og masser af kærlighed.

Aftenens kage var dekoreret med et billede af fødselaren som lille. Måske et af de skægge billeder, som Mor, Kris Jenner, havde delt med sin datter i anledning af den store dag:

Du kan også se alle billederne fra sidste år, da Kendall fyldte 20 i galleriet her:

Kendall Jenner fylder 20

Sponsoreret indhold