Frygter at Kanye begår selvmord

Kanye West lider under et regulært sammenbrud.

Kanye West lider under et regulært sammenbrud.

Foto: All Over Press)

 
Den 39-årige rapper Kanye Wests tilstand er langt værre end først antaget.
 
Det er lige over en uge siden, at Kim Kardashians mand blev indlagt på grund af 'udmattelse' og 'søvnløshed' og måtte aflyse resten af sin igangværende turné.
 
 
Men nu kommer det frem, at der er en reel frygt for, at rapperen vil tage sit eget liv eller gøre skade på sig selv, og at han derfor er under konstant overvågning på hospitalet i Los Angeles.
 
 
- Han har før haft op- og nedture, men denne gang virker nedturen langt mere alvorlig. Han har det virkelig dårligt. På hospitalet virker han decideret paranoid og Kanye er under konstant overvågning for sin egen sikkerheds skyld, siger en kilde til PEOPLE Magazine.
 
 
39-årige West blev indlagt sidste mandag og har siden ikke været ude af hospitalet og var således også indlagt i forbindelse med weekendens Thanksgiving-ferie, som ellers er en nærmest 'hellig' lejlighed, hvor amerikanerne tilbringer tid sammen med deres allernærmeste.
 
 
Stoler kun på Kim
Kim Kardashian, der, op til Kanyes sammenbrud, stadig var i gang med at komme sig over det voldsomme røveri, hun var udsat for i Paris, er meget nervøs for Kanyes tilstand.
 
- Hun siger, at han stadig skal have en diagnose, men hun bruger ord som 'paranoid' og siger, at han tror, at alle vil ham det ondt. Han stoler kun på Kim, siger kilden til PEOPLE.
 
Kim Kardashian bruger mange timer på hospitalet hos Kanye hver dag.
 
- Hun siger, at Kanye får en masse forskellig medicin, og at lægerne er ved at udregne de passende doser. Kim siger, at der ikke er sket den store forandring med Kanye siden hans indlæggelse, og at lægerne er bekymrede, siger kilden til PEOPLE.
 
Se galleri med Kim Kardashian:

Kim Kardashian 12102016

 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close