Kendall Jenner flytter sammen med basketballstjerne

Kendall Jenner har tidligere datet basketballspilleren Blake Griffin.

Kendall Jenner har tidligere datet basketballspilleren Blake Griffin.

Foto: All Over Press

Kendall Jenner har taget sit forhold i en mere seriøs retning, efter hun er flyttet sammen med basketballspilleren Ben Simmons. 

Parret er flyttet sammen i en lejelejlighed. Det skriver TMZ.

22-årige Kendall har endnu ikke bekræftet forholdet til 21-årige Ben Simmons, men det ser ud til, at det er ret seriøst mellem de to.

Ifølge TMZ's kilder har Kendall og Ben lejet en lejlighed for 25.000 dollars om måneden, svarende til omkring 160.000 kroner. Altså om måneden!

Det vides ikke, hvem af de to der står på lejekontrakten, men de er begge blev set på daglig bassis kom ind og ud af det moderne hjem. Lejekontrakten skulle angiveligt være for længere tid.

Deres nye hjem indeholder fem værelser, seks badeværelser og ligger nær det populære område Fairfax Area i Los Angeles. 

Kendall Jenner har for nylig købt Charlie Sheens gamle hjem i Beverly Hills, men hun er i gang med at gøre det til sit eget. Det er muligvis, hvorfor hun har lejet noget.

Der har ellers været meget tvivl om, hvorvidt Kendall Jenner og Ben Simmons var en ting eller ej.

Der gik længe rygter om, at de havde et forhold, men for få uger siden blev hun set kysse Bella og Gigi Hadids bror, Anwar Hadid.

Vidner fortæller til TMZ, at de to unge stjerner snavede løs i to timer, og at Kendall Jenner tog alene hjem til sit hotelværelse omkring klokken fire om morgenen.  

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close