Hollywood19. april 2017

Akavet: Kendall opdagede fars hemmelighed midt om natten

Jenner-familien havde længe undret sig over dameudstyret hjemme hos Bruce - en sen nattetime gav det pludselig mening for Kendall Jenner
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/30.3494598.jpg
 All Over

Det var lang tids hemelighedskræmmeri, der blev afbrudt, da Kylie og Kendall Jenners far, Bruce, i 2015 stod frem og fortalte om sit kønsskifte og navneændring til Caitlyn Jenner.

I flere år havde den tidligere OL-guldvinder tænkt på at være kvinde - og havde i smug klædt sig i dametøj, når ingen opdagede det.

Men det gav spor rundt omkring i hjemmet, som børnene fandt: En paryk her og neglelak der, fortæller Kendall Jenner i et åbenhjertigt interview med Harpers Bazaar.

- Vi fandt små ting og tænkte 'det er ikke normalt'. Et øjeblik sagde vi 'okay, er han utro?' men lige bagefter sagde vi 'det tror jeg ikke'.

Allerede et år før sandheden blev afsløret for familien, gennemskuede Kendall den. En sen nattetime var hun vågnet og trængte til en tår vand. På vej ud i køkkenet mødte hun en kvinde - det var faderens alter ego, Caitlyn.

- Mit hjerte sank, fortæller Kendall om den akavede situation.

- Det var der, hun tog sit tøj på - klokken fire om morgenen, før vi andre stod op.

Efter skiftet fra Bruce til Caitlyn blev en realitet, havde Kendall svært ved at forlige sig med tanken - men sådan har hun det slet ikke længere.

- Jeg indså, at jeg bare skulle være taknemmelig for, at jeg stadig har min far. På et tidspunkt blev det normalen, siger 21-årige Kendall.

Du kan se Kendall og Caitlyn på ridetur sammen i galleriet herunder.

Caitlyn Jenner og Kendall Jenner helt til hest

Sponsoreret indhold