Hollywood7. marts 2017

Se billedet: Katy Perry søger nye venner

Katy Perry lignede en drøm på den røde løber til søndagens iHeartRadio Music Awards, men der var dog en lille detalje ved aftenens "outfit", som nu har fået Katy Perry til at lede efter nye venner.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/18.03299834.jpg
 Foto: All Over Press

Katy Perry strålede på trods af sit nylige brud med Orlando Bloom på den røde til løber til iHeartRadio Music Awards i søndags.

Men fotograferne fangede dog en detalje, som viste, at Katy Perry måske lige skulle have kigget sig en ekstra gang i spejlet, inden hun gik ud af døren.

Den smukke sangerinde med det nyklippede hår blev fanget i en situation, som nok de fleste af os ville hade. Katy Perry havde mad siddende imellem tænderne. Et syn som fotograferne selvføglelig var hurtige til at forevige.

Billedet har nu fået Katy Perry til at efterlyse nogle nye venner. Perry ville nemlig have ønsket, at der var nogle, der lige turde fortælle hende, at hun havde quinoa mellem tænderne.

- Tager lige nu imod ansøgninger fra rigtige venner, der ikke er bange for at fortælle mig, at jeg har quinoa i mine tænder, skriver "Fireworks"-sangerinden på sin Instagram.

Hvor man kan aflevere ansøgningen, skriver hun ikke, men vi ville da gerne være Katy Perrys nye "BFF".

Se det sjove billede herunder, hvor Katy Perry også flasher et nyt tandsmykke:

Sponsoreret indhold