Hollywood28. september 2016

Katy Perry kaster sig ind i præsidentvalget - ved at smide tøjet

Den amerikanske sangerinde Katy Perry kaster sig ind i det amerikanske præsidentvalg. Hun forsøger at få alle til at stemme ved valget og har taget ganske utraditionelle billeder i brug: Hun har nemlig valgt at smide tøjet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/katy_perry_0.jpg
 (Foto: Katie Perry/Instagram)

Det er ikke kun Hillary Clinton og Donald Trump, der har travlt med det forestående præsidentvalg i USA.

Kendte skuespillere og sangere har også kastet sig ind i den politiske kamp – og nogle af dem har endda taget utraditionelle metoder i brug.

Se nu blot den 31-årige amerikanske sangerinde Katy Perry. Hun forsøger at få så mange som muligt til at stemme – og den smukke mørkhårede sangerinde har fundet på en snedig måde at skabe opmærksomhed omkring sin sag.

Hun har nemlig valgt at smide tøjet!

- Husk nu at stem (med tøj på), skriver Katy Perry som kommentar til billedet, som hun lagde på sin Instagram-profil tirsdag.

På billedet ser man Katy Perry uden en trevl på kroppen blive anholdt af ordensmagten. Dog er det hele en "gimmick" - Katy Perry håber, at hun ved hjælp af sit "nøgen-foto" kan få så mange som muligt til at stemme 8. november.

Katy Perry har før udtalt, at hun stemmer på Demokraternes kandidat – Hillary Clinton – når der er valg om kort tid.

Ifølge en meningsmåling foretaget af CNN var det også Demokraternes kandidat, der vandt den første af i alt tre officielle TV-dueller, der løb af stablen natten til tirsdag dansk tid.

62 procent af de adspurgte sagde dagen derpå, at Clinton vandt den første TV-duel. Kun 27 procent mente, at Trump vandt.

Se billeder af Katy Perry i galleriet herunder:

Galleri: Katy Perry fylder 30

Sponsoreret indhold