Hollywood1. marts 2017

Orlando Bloom og Katy Perry bekræfter: Vi holder pause

Kendisparret Orlando Bloom og Katy Perry bekræfter nu, at de tager en ”respektfuld og kærlig pause” fra deres forhold. Parret begyndte at date for et års tid siden, og så sent som tirsdag delte Orlando Bloom et kærligt billede af ham selv sammen med Katy Perrys hund
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/7.08297766.jpg
 (Foto: All Over)

De har datet i godt og vel et år – men nu er kærligheden sat på pause. Hvert fald for en stund.

32-årige Katy Perry og 40-årige Orlando Bloom bekræfter nu, at de tager en ”respektfuld og kærlig pause” fra deres forhold.

En talsmand for parret udtaler til det amerikanske medie US Weekly:

- Før rygter eller falske historier begynder at sprede sig, kan vi bekræfte, at Orlando og Katy tager en respektfuld og kærlig pause på dette tidspunkt.

Parret fandt sammen sidste år, da de begge deltog i Golden Globes efterfest i januar 2016. Siden er de blevet fotograferet arm i arm på ture til blandt andet Aspen – og så sent som i søndags blev de også set sammen, da de begge deltog i den prestigefyldte Oscar-fest.

Og noget tyder da bestemt også på, at parret stadig er tætte, selv om de altså holder pause lige nu. Så sent som tirsdag delte Orlando Bloom således et billede på sin Instagram-profil, hvor han hyggede sammen med Katy Perrys hund, Butters.

Du kan se det billede herunder:

Og herunder kan du se endnu flere billeder af Orlando Bloom og Katy Perry sammen:

Katy Perry og Orlando Bloom (forskellige billeder af dem sammen)

Sponsoreret indhold