Hollywood29. maj 2017

Katy Perry scorer kassen som ny "American Idol"-dommer

"Bon Appetit"-sangerinden har sagt ja til at være dommer i "American Idol", og det er hendes bankbog helt sikkert glad for
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.8847298ci.jpg
 Foto: All Over

Det er kun to år siden, at "American Idol" stoppede med at blive sendt på amerikansk TV, men nu er en ny sæson af det populære sangprogram på vej.

Og det bliver med helt nye dommere. Væk er altså Paula Abdul, Simon Cowell, Randy Jackson og alle de andre dommere, der har været en tur forbi dommerbordet.

Det er den amerikanske TV-station ABC, der nu skal sende "American Idol", og de har lavet lidt af et scoop. De har nemlig fået Katy Perry til at sige ja til at være dommer i sangprogrammet.

Men det er ikke småpenge, som ABC må punge op med, for at Katy Perry sætter sig i stolen.

Hun får nemlig hele 25 millioner dollars, eller lige omkring 175 millioner kroner, for at være dommer, når "American Idol" sæson 16 løber over skærmen til efteråret, det skriver TMZ.

- Jeg er beæret og spændt over at være den første dommer, der bringer "American Idol"-traditionen tilbage med at få drømme til at blive til virkelighed, har Katy fortalt i en pressemeddelelse efter offentliggørelsen af hendes dommerrolle.

Katy Perry har aldrig selv deltaget i et talentprogram, men er blevet verdenskendt for sin bizarre musikvideoer, sine mange vilde og forskellige frisurer og for at være den mest fulgte på Twitter. Nyheden om, at Katy Perry får 25 millioner dollars for at være "American Idol"-dommer, er dog ikke noget, der behager showets mangeårige vært, Ryan Seacrest. Ifølge Page Six er Ryan Seacrest nemlig rasende over, at Katy Perry kan hive så mange penge i land som dommer på showet. De 15 sæsoner han var vært på showet tjente han nemlig "kun" 10 millioner dollars pr. sæson, og det er da også det beløb som ABC skulle have tilbudt ham for at vende tilbage til showet.
Derfor skulle Ryan Seacrest altså ikke længere have lyst til at vende tilbage til programmet. Om det overhovedet havde kunnet lade sig gøre for den tidligere "American Idol"-vært at vende tilbage som vært, har dog også været usikkert. Han er nemlig netop blevet vært på morgenshowet "Live with Kelly and Ryan", der bliver optaget i New York mandag til fredag, og da "American Idol" bliver optaget i Los Angeles, så ville det have været noget af en distance, han skulle flyve hver uge, for at kunne nå begge jobs. Hvem der ellers skal være dommere i den nye sæson af "American Idol" vides endnu ikke. Ifølge TMZ, så havde producenterne bag "American Idol" håbet på, at man kunne have fået tidligere deltagere som Jennifer Hudson og Kelly Clarkson med bag dommerbordet, men de har begge lavet aftaler med musikprogrammet "The Voice" i stedet.
Du kan se flere billeder af Katy Perry i galleriet herunder

Galleri: Katy Perry fylder 30

Sponsoreret indhold