Hollywood 24. marts 2017

John Mayer skriver sang til ekskæresten Katy Perry

Musikeren John Mayer har skrevet en ny single om savnet til sin ekskæreste sangerinden Katy Perry.
Foto: All Over

I flere år flettede popsangerinden Katy Perry og storcharmøren John Mayer fingre, når de troppede op på den røde løber.

I 2015 falmede kærligheden mellem de to turtelduer. Parret besluttede sig for at gå hver til sit, men den amerikanske sanger og guitarist tænker stadig på sin berømte ekskæreste.

Det fortæller han i et interview med The New York Times.

Den 39-årige John Mayer har tænkt så meget på Katy Perry efter bruddet, at han har skrevet singlen "Still feels like your man", der handler om savnet til "Dark Horse"-stjernen.

- Hvem skulle jeg ellers tænke på?, svarer han til spørgsmålet om, hvorvidt den ulykkelige kærlighedssang handler om den verdenskendte sangerinde.

- Og forresten så er det et bevis på, at jeg ikke har set en masse folk de seneste fem, seks år. Det var mit eneste forhold, tilføjer han til den amerikanske avis.

I interviewet afslører John Mayer desuden, at han ikke har været på mange dates siden bruddet med den 32-årige popdarling, men at han af og til bruger en eksklusiv datingapp, hvor han har chattet lidt med et par kvinder.

Den amerikanske musiker fortalte sidste år, at han var klar til at slå sig ned, da han gæstede Andy Cohens talkshow, "Watch What Happens Live".

- Scenen er sat, men jeg er spændt på at møde en sød pige på et tidspunkt. Jeg er single, og jeg er spændt på fremtiden, lød det dengang fra sangeren, der står bag numre som "Your Body is a Wonderland" og "Gravity"

John Mayer og Katy Perry har været romantisk kædet sammen, siden de blev spottet sammen første gang på en restaurant i Los Angeles i sommeren 2012.

I årene efter florerede der flere rygter om, at parret var gået fra hinanden for at finde sammen igen kort tid efter.

John Mayer har også tidligere datet kendte Hollywoodskuespillerinder og sangerinder som Taylor Swift, Jennifer Aniston, Jessica Simpson og Jennifer Love Hewitt.

Sponsoreret indhold