Nyheder12. maj 2015

”American Idol” stopper

Det populære talentshow slutter efter 15 sæsoner
Af af
Også Simon Cowell har været med i dommerpanelet
Også Simon Cowell har været med i dommerpanelet
 Foto: All Over PressEfter 15 sæsoner synger sangtalent-programmet "American Idol" i ordets mest bogstavelige forstand på sidste vers.

Programmet, der har spottet hitsangerinderne Carrie Underwood, Kelly Clarkson og den Oscar-vindende skuespillerinde Jennifer Hudson, ruller over skærmen for sidste gang nogensinde i 2016, meddeler kanalen bag sangshowet.

- Det er ikke nogen let beslutning. "American Idol" har været en vital del af Fox, sagde den administrerende direktør for Fox Television Group, Gary Newman, under en pressekonference mandag, skriver BBC.

GALLERI: 'American Idol'-værts eks lufter brysterne

- Vi har brugt lang tid på at tale med programmets producere om fremtiden for "American Idol," og sammen kom vi frem til den beslutning, at det er på tide, at showet slutter, sagde Newman og tilføjede:

- Vi ønsker virkelig at gøre slutningen særlig og festlig. Det vil være en sand sæson-lang hyldest til programmet, sagde Newman og røbede, at fans, tidligere deltagere og vindere vil være en del af slutsæsonen.

LÆS OGSÅ: Nyt talentshow på danske TV-skærme

Sangeren Harry Connick Jr., sangerinden Jennifer Lopez og countrymusikeren Keith Urban, der er gift med skuespillerinden Nicole Kidman, vil igen sidde bag dommerbordet, når den absolut sidste sæson ruller over skærmen næste år med tv-værten Ryan Seacrest i spidsen.

SE VIDEOEN: Her overrasker hun alle - selv Simon Cowell

Bag dommerbordet har også tidligere været tv-værten Ellen DeGeneres, sangerinden Mariah Carey og den iltre tv-mogul og "X Factor"-skaber Simon Cowell.

Da "American Idol" var allermest populært, havde sangkonkurrencen omkring 36 millioner seere, mens seertallene i de seneste sæsoner har været omkring 11,6 millioner.

Sponsoreret indhold