Hollywood25. august 2016

Fyr troede han var kærester med Katy Perry

En ung fyr fra Knoxville i USA var fuldstændig sikker på, at kvinden, han havde et onlineforhold med i seks år, var Katy Perry.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/katy2_perry.jpg
 Foto: All Over Press

Hvis noget virker for godt til at være sandt, så betyder det næsten altid, at det er tilfældet. Hvis man er overbevist om, at man har et online forhold med en af verdens største stjerner, så skal man nok overveje, om man er blevet snydt.

Sandheden var immervæk svær at sluge for Spencer i Knoxville, der efter at have mødt "Katy" i et chatrum, var begyndt at få følelser for hende. Han havde spurgt hende ligeud, om hun var DEN Katy Perry, og da svaret var ja, var der for ham ingen tvivl. Deres onlige forhold stod på i intet mindre end seks år.

Hele denne forunderlige korrespondence bliver tydeliggjort i en af de mest kontroversielle og utrolige afsnit af MTV-serien "Catfish". Her tager værterne Nev Schulman og Max Joseph ud og hjælper folk, der gerne vil møde den person, de snakker med på internettet. Langt de fleste gange drejer det sig om folk, der udgiver sig for at være end anden, end de i virkeligheden er.

Det var også tilfældet med Spencer.

Da værterne først hørte, at Spencer mente, han havde et forhold med selveste Katy Perry, måtte de finde en grimasse, der kunne passe. I deres optik var der nemlig nogle ting, der ikke hang sammen. Såsom at Katy Perry åbenlyst var i et andet forhold. Konfronteret med dette gav Spencer dette svar:

- Jeg tror, hun dater en anden lige nu, jo. Jeg tror, det er den der elver fra "Ringenes Herre".

Her tabte både Max og Nev underkæben, da Spencer åbenbart havde kendskab til Katy Perrys forhold til Orlando Bloom. En romance, der stadig står stærkt den dag i dag.

Lettere modvilligt indvilger de to TV-værter i at hjælpe den smask forelskede amerikaner, blandt andet fordi han havde fået lavet hans oldemors vielsesring om til en forlovelsesring til Katy. Han var med andre ord parat til at gifte sig med "Roar"-sangerinden.

Turen gik efterfølgende til England, hvor Spencer kom til at stå ansigt til ansigt med pigen, han havde skrevet med i seks år. Det var - underligt nok - ikke Katy Perry. Det var i stedet en lesbisk pige ved navn Harriet, der var en kæmpe fan af Katy Perry. Men selv da troede den kærlighedssyge amerikaner ikke på, at det ikke var Katy Perry, han havde skrevet med.

Men så trådte Max til og uddelte nogle hårde sandheder:

- Der er ingen Katy Perry for enden af den her regnbue. Der er ikke engang en pige, der er forelsket i dig, sagde han til den godtroende Spencer.

Efter lidt tid indrømmede Spencer dog så, at han godt kunne se, at han ikke havde en fremtid med Katy - eller Harriet.

Historien er naturligvis blevet meget omtalt, ikke mindst fordi stakkels Spencer blev hængt ud af Harriet på Twitter efter episoden var blevet optaget. Historien, der er blevet omtalt i flere medier, nåede også frem til den rigtige Katy Perry, der i et radioprogram hos SiriusXM kommenterede på sagen:

- Jeg føler med ham. Han er jo blevet narret, sagde superstjernen blandt andet.

Hun indrømmede også, at hun ikke kunne læse hele artiklen om den stakkels mand, fordi hun havde det så dårligt med episoden.

Det omtalte afsnit af "Catfish" har endnu ikke fået premiere i Danmark. Det havde premiere i USA den 17. august.

Sponsoreret indhold