Hollywood18. april 2016

Orlando Bloom nasser på Katy Perry

Det er angivelig Katy Perry, der må betale for alt, når hun er ude med Orlando Bloom
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.07669945.jpg
 Foto: AOP

Siden starten af det nye år har der været fart på 31-årige Katy Perry og 39-årige Orlando Blooms forhold, men nu møder parret så et bump på vejen.

Ifølge magasinet Heat betaler sangerinden alle regningerne i forholdet, og det er hun ved at være godt træt af.

– Hvor de end går hen, så lader Orlando hende betale. I starten af deres forhold lavede Katy den fejl at afsløre, at hun er god for omkring 1,9 milliarder kr., og han indrømmede, at han ikke havde lige så mange penge, som folk tror, afslører en kilde til Heat.

– Orlando er faktisk ikke så rig efter Hollywood-standarder, specielt når man sammenligner med Katys sindssyge bankkonto, men alligevel, at lade hende betale for alt er ikke så sexet, forklarer insideren.

Videoen er egentlig ganske eksklusivt forbeholdt brugere af vores app Mit SE og HØR, der har købt det trykte blad og scannet det, for at kunne se videoen. Men rent undtagelsesvis, så bringer vi en lille forsmag på, hvad man kan få, hvis man gør netop det. Bladet har 90 sider, og der er nyt, unikt indhold på alle siderne, hvis man scanner dem med sin smartphone og vores nye app, der fås både til iPhone og Android.

Sponsoreret indhold