Katie Price udsat for afpresning: Jeg er skræmt

Foto: All Over

Det har været en hård nat for Katie Price, der måtte have politiet til at holde vagt, efter hun blev udsat for afpresning. Det skriver flere udenlandske medier, heriblandt Mirror.

Den 38-årige mor modtog angiveligt en mail, hvori der stod, at afpresseren ville gøre skade på hendes søn, Harvey, hvis hun ikke betalte 50.000 pund, svarende til knap 420.000 danske kroner. 

Lørdag aften måtte hun blive i sit hjem i West Sussex, syd for London, mens en politimand passede på hende og familien.

- Jeg er skræmt. Det her er tydeligvis afpresning, og jeg er nødt til at være hjemme med min familie, fortæller hun til The Sun.

Katie skrev på Twitter, at hun blev nødt til at aflyse sin optræden lørdag aften på grund af familieanliggende.

- Desværre har jeg intet andet valg end at udskyde mit show i Manchester i aften på grund af et vigtigt familieanliggende, som involverer politiet og mine børn. Til alle min fans og alle, der har købt billetter til i aften - jeg er ked af at svigte jeres i sidste øjeblik. Det her er ude af min kontrol, skriver hun i opslaget.

Afpresseren har angiveligt givet Katie en andresse i det østlige London, hvor hun skulle aflevere pengene og - af en eller anden grund - et Armani jakkesæt. 

Emailen, der blev sendt til Katie, bliver nu undersøgt, og sagen efterforskes af politiet. 

Katie Price har fortalt, at det ikke er første gang, hun modtager mails, der omhandler pengeafpresning.

Den 38-årige brystbombe har ellers nok at se til fortiden, da hun er ved at blive skilt fra sin mand, Kieran Haylor.

For tre år siden fandt hun ud af, at Kieran havde været sammen med to af hendes veninder og senest var det barnepigen, han angiveligt ikke kunne holde sig fra.

Det blev for meget for Katie, der derefter ville skilles. Barnepigen nægter at have været sammen med Kieran, men efterfølgende har Kieran indrømmet affæren. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close