Katie Prices mand ryger på porten: Knaldede med barnepigen

(Foto: All Over Press)

Nu er det for alvor slut mellem Katie Price og hendes mand Kieran Hayler, efter baben opdagede, at gemalen havde fjollet rundt med barnepigen. Det skriver The Sun

Parret har været gift i fire år, og det er bestemt ikke første gang, at Kieran har haft et sidespring. 

Han er tidligere blevet opdaget i at have haft gang i to af Katies veninder. Blandt andre Jane Pourtney, som Katie Price havde været veninder med i 20 år.

På afvænning
Han gik dengang med til at komme på afvænning for nymfomani. Det kostede Price 325.000 danske kroner, og det reddede tilsyneladende deres ægteskab - i første omgang.

Men nu er han altså blevet fanget med bukserne nede igen, og det fik bæret til at flyde over for tv-baben. 

Denne gang har den sexglade mand kastet sin kærlighed på parrets tidligere barnepige, Nikki Brown.

- Jeg blev helt paf. I et år har jeg betalt hende for at knalde med min mand, fortæller Katie Price til The Sun.

Brugte smarte metoder
Glamourmodellen opdagede affæren, da tjekkede Kierans telefon og fandt nogle mails fra Nikki Brown. Det fik hende til at kontakte barnepigen for at få hende til at indrømme affæren, men i første omgang nægtede Nikki.

Det fik Katie til at ty til andre metoder.

- Hun benægtede stadig, så jeg fortalte hende, at Kieran allerede havde indrømmet alt, og at jeg havde set dem på CCTV (kameraovervågning). Derefter indrømmede hun, at de havde haft sex sammen en enkelt gang, lyder det fra Price.

Dernæst var det Kierans tur. Så Katie vækkede ham midt i hans skønhedssøvn, og han endte også med at indrømme, at de havde haft sex.

Men han indrømmede måske lidt mere, end han skulle have gjort, for Katie fandt ud af, at det ikke kun drejede sig om et enkelt tilfælde.

Det havde faktisk stået på i et år, og Nikki Brown og Kieran Hayler har også brugt Katie og Kierans fælles hus til at udleve affæren. Det havde endda haft sex på børnenes badeværelse. 

Det har fået Katie Price til at smide ham ud af huset, og nu vil hun skilles. 

Katie Price på stranden i Miami - maj 2017

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close