Katie Price vil købe prostitueret til sin søn

Foto: All Over

Katie Price, der tidligere gik under navnet Jordan, er aldrig gået af vejen for at tale om de kontroversielle emner.

Og nu har hun endnu en gang ramt forsiderne af de britiske formiddagsaviser. Hun overvejer nemlig, om hun skal købe en prostitueret til sin søn Harvey, når han fylder 18 år.

Det fortæller hun i programmet "Loose Women", det skriver Metro.

Harvey, der lige nu er 15 år, er autist, har nedsat syn og lider af Prader-Willi-syndrom, der betyder, at han ikke har en mæthedsfornemmelse. 

Det er i forbindelse med, at Harvey går igennem puberteten, at Katie har overvejet, om en prostitueret kunne være vejen frem. 

- Min søn Harvey er autist, og han er nu 15 år. Når du er 15 går du igennem puberteten, og det er naturligt at eksperimentere med dig selv, fortæller Katie i programmet, hvor hun taler med en kvinde, der også har en søn, der er autist. 

Det er Katies ægtemand Kieran, der bragte spørgsmålet om en prostitueret på banen.

- Skal vi købe ham en prostitueret, når han bliver 18, spurgte Kieran,. Men han er min lille Harvey, og han har ingen idé om, hvad de forskellige ting er, men hvad gør man? Skal man gøre det? Jeg ved det ikke i min situation. Skal jeg lade det fare eller skal jeg lade ham opleve sex, spørger Katie i programmet. 

- Jeg tror, at du skal vente og se, om det er et problem for ham, er svaret, som Katie får. 

Katie Price er som sagt ikke en, der går af vejen fra en god diskussion om kontroversielle emner, ligesom hun heller ikke holder sig tilbage, når hun fester. Hun har blandt andet snavet med Sarah Louise Christiansen
 
Den tidligere nøgenmodel har udover sønnen Harvey fire børn mere. Hendes yngste kom til verden i 2014, hun opdagede først, at hun var gravid, da hun var i 6. måned
 
Du kan se flere billeder af Katie Price i galleriet herunder

Katie Price på stranden i Miami - maj 2017

 
 
 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close