Kendte4. august 2008

Zombierne kommer - hvad gør du?

Sommertid er zombietid. Læs SE og HØRs liste over, hvad du kan gøre ikke selv at blive til én
Køb en havezombie, lyder et af rådene
Køb en havezombie, lyder et af rådene
 Foto: decorate.dk

Sommeren er zombiernes tid. På campingpladser, strande og cafeer landet rundt kendes de udøde ved total apati, døde øjne og sløret tale. Her er en liste over, hvad du skal gøre for at undgå at blive zombie - og hvad du endelig gør, når de begynder at marchere.


1. Køb først en havezombie på www.designtoscano.com, så du træner dine øjne i ikke at blive forskrækket. Zombien på billedet koster 90 dollars, kommer i tre dele og vejer seks kilo.

2. Vær uhæmmet mistroisk, for der er flere zombier, end du tror. Bare fordi, du synes, alle er efter dig, betyder det ikke, at det ikke passer.
2.1. Zombier fra fremmede lande færdes oftest i flok og kendes på matchende kameraer og søgende øjne.

3. Har du en rift, så pas på, der ikke kommer tetrodotoxin (giftstoffet, som findes i de japanske fugu-fisk) blandet med pigæblesaft ind i såret. Ifølge etnobotanikeren Wade Davis, som i to bøger beskrev den farmaceutiske måde at blive zombie på, er det komponenterne, hvis man skal overtage en andens bevidsthed og gøre vedkommende til zombie.

4. Bær tykke trøjer og lange benklæder i al slags vejr, da Zombier er specielt interesserede i at gnave i dine arme, ben og din hals. Visse eksemplarer vil blot spise din hjerne, mens de gentager mantraet "brains". Bær derfor en beskyttende hat eller solhjelm.

5. Bær våben overalt. Ikke små, nuttede foldeknive, men raketstyr eller automatvåben. Hav slagvåben klar, hvis du løber tør for patroner. Bær beskyttelsesbriller og kirurgmaske, da zombieblod er yderst smitsomt.

6. Saml forråd. Når zombierne har nået et tilpas antal, bliver de sultne og begynder at vade formålsløst omkring. Bliv derfor derhjemme bag kasser af mad og øl og tænd for fjernsynet, så du kan følge med. OL har et stort antal hyperaktive zombier på deltagerlisten. De kendes på urealistisk gode resultater og små pupiller.

7. Barrikadér dig og din familie. En stor hæk eller blot et læhegn i sarte nuancer er nok til at narre de udøde.

8. Forlad byen, hvis dit hjem er truet. Zombier tænker langsomt og uklart, men de er mange, og det er deres force. Svalbard er efter sigende stadig zombiefrit område, og isbjørnene er heldigvis druknede for længst.

9. Led efter overlevende. Få fat i en lastbil på 18 ton og søg i de store byers mindste gader. Rammer du tilfældige fodgængere eller cyklister, er tragedien til at overse, jvf. pkt. 2.

10. Bliver du bidt eller inficeret, så sæt dig på en cafe og bestil en stor fadøl. Det fremskynder zombieficeringen, men hvorfor udsætte det uundgåelige?

Sponsoreret indhold