Hollywood 15. december 2015

Kan du kende denne ”Star Wars”-skuespiller?

Jake Lloyd spillede Anakin Skywalker i Episode 1 fra 1999 – se ham i dag
Foto: All Over

Der er sket meget siden unge Jake Lloyd var den charmerende lille knægt, der spillede Anakin Skywalker i ”Star Wars: The Phantom Menace”, der var den første af de ”nye film”, der viste historien før de ikoniske klassikere fra 1970’erne og 1980’erne.

Jake Lloyd var blot ti år gammel, da han blev verdenskendt som den unge Skywalker – der jo som bekendt ender med at blive Darth Vader. Han havde godt nok inden ”Star Wars” blandt andet medvirket i ”Jingle All The Way” (Mission Julegave) i 1996 med Arnold Schwarzenegger, men ”Star Wars” var alligevel en helt anden boldgade.

Og han var da charmerende den unge knægt, der endda skulle  charmere selveste Natalie Portman, der spillede rollen som dronning Amidala. Godt gået af den unge fyr.

Efter Star Wars blev det dog ikke til mange roller – faktisk kun én i filmen Madison i 2005. Og tidligere i år var han på kant med loven, da han blev anholdt efter en vild biljagt. Den nu 26-årige Jake Lloyd kørte for stærkt, og politiet i South Carolina prøvede at stoppe ham, men i stedet stak han af i fuld fart.

Jake Lloyd kalder nu sig selv for Jake Broadbent har tidligere sagt, at hans stjernstatus i ”Star Wars” gjorde hans barndom til et levende helvede. 

Se billederne her: 

Jake Lloyd Star Wars

Sponsoreret indhold