Hollywood20. oktober 2015

Så er den nye Star Wars-trailer her - se den her

Årets nok mest ventede trailer er netop frigivet. SE og HØR har fået fingre i den nye – og sidste – Star Wars-trailer, og du kan se den lige her

Så er der godt nyt til alle os, der ikke kan få nok af lyssværd, interstellarkrige og Luke Skywalker og co.

For den første trailer i fuld længde for den længe ventede Star Wars-film er netop blevet frigivet – og du kan se traileren i bunden af denne artikel.

Den mere end to minutter lange trailer for ”Star Wars: The Force Awakens” havde ”premiere” i en pause i det amerikanske tv-program "Monday Night Football" natten til tirsdag dansk tid.

Og Star Wars-fans over hele verden klapper nok i deres små hænder lige nu, for traileren er sprængfyldt med action og storslået musik.

Den nye Star Wars-film får premiere 16. december og foregår 30 år efter begivenhederne i filmen "Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi".

Filmen er den første film i endnu en Star Wars-trilogi, og i ”Star Wars: The Force Awakens” får vi et glædeligt gensyn med nogle af de helt store helte fra det episke univers.

Vi får blandt andre Carrie Fischer (Prinsesse Leia), Mark Hamill (Luke Skywalker), og ikke mindst Harrison Ford (Han Solo) at se.

Filmen er instrueret af J.J. Abrams.

Se traileren lige her:

Sponsoreret indhold