Hollywood22. december 2016

Officielt: Justin Bieber tiltalt for vold i Argentina

Det sydamerikanske land tiltaler pop-snedkeren for vold mod fotograf. Men Bieber ventes ikke at gøre noget ved tiltalen.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/0_11.jpg
 (Foto: All Over Press)

Der er opstået en slags kold krig mellem Justin Bieber og det sydamerikanske land, Argentina. Og tovtrækkeriet ser ikke ud til at løse sig inden jul: Nu er han officielt tiltalt for vold.

Det skriver ugebladet US Weekly, onsdag.

I 2013 beordrede Bieber nemlig sine bodyguards til at angribe og tæske en fotograf og stjæle vedkommende kontanter. I hvert fald hvis man skal tro på anklagemyndigheden i Argentina. I går blev det således til en officiel tiltale i den spegede sag.

Allerede i 2014 blev Bieber beordret til at rejse til Argentina for at stå for en dommer. Men da Biebers folk vidste, at der ikke var nogen risiko for, at hverken USA eller Canada ville udlevere pop-snedkeren, valgte man at anbefale Bieber at blive hjemme. Der havde været en stor risiko forbundet med at lade Bieber rejse til Argentina. Et cirkus man ikke ønskede. Da Bieber ikke makkede ret over for Argentina blev en såkaldt arrestordre udstedt. Det gjorde blandt andet, at Justin i maj måtte undskylde over for sine fans i landet: Således blev de snydt for "et stykke med Bieber" under den stort anlagte "Purpose"-tour.

Det er ikke første gang, at Bieber er i problemer med ordensmagten hverken i hjemlandet, Canada, i USA eller i andre lande. I 2014 endte han bag tremmer i Miami, Florida efter at have kørt bil med både pot og angstmedicinen, Xanax i sine blodbaner. Samme år endte han også i en pinlig sag i L.A.-forstaden Calabasas i Californien, hvor han vandaliserede sin nabos hus - det endte med samfundstjeneste for den purung knægt. Også i Brasilien har han været i problemer med politiet.

Justin Bieber er 22 år gammel.

Se flere billeder af Bieber her:

Bieber på skateboard i New York

Sponsoreret indhold