Hollywood21. december 2016

Dyreorganisation raser over Justin Bieber

Den populære sangstjerne er havnet i massiv modvind, efter han tidligere på ugen tog til middag iført en stor pels
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.21307422.jpg
 Foto: All Over

Justin Bieber forstår i den grad at dele vandene. Han er elsket af millioner af fans verden over, men samtidig er han igen og igen havnet i modvind.

Senest er det den amerikanske dyreorganisation PETA, der har set sig sure på den 22-årige stjerne.

Tidligere på ugen mødte Bieber nemlig op i offentligheden iført en stor pels. Det fik en af de fremmødte journalister til at spørge, om pelsen var ægte, hvortil canadieren svarede med et rungende "Hell yeah".

Den påklædning og attitude er ikke faldet i god jord hos PETA, der kalder det for et nyt lavpunkt for sangstjernen.

- Det er altid forbløffende at se nogen, der har så stor formue og berømmelse, udvise ingen nåde overfor dyr, der helt simpelt bare ønsker at blive ladt i fred så de kan leve med deres familier, siger PETAs talskvinde, Lisa Lange til det amerikanske medie "The Sun."

Her fortæller hun også, hvorfor det er så vigtig en sag for dem at gøre opmærksom på problemet med pelse lavet af rigtig dyreskind.

- Prærieulve og andre dyr bliver fanget for at der kan produceres åndssvage jakker som denne (Justin Biebers). De går i panik og gnaver i sig selv indtil en pelsjæger ankommer for at skyde dem eller banke dem ihjel. Det efterlader ofte deres hjælpeløse unger forældreløse, siger Lisa Lange.

https://imgix.seoghoer.dk/8.21307924.jpg
 Foto: All Over

Justin Bieber er tilsyneladende ligeglad med det aspekt, eftersom han valgte at bære den omdiskuterede pels til middag i Los Angeles - til trods for at vejret i Los Angeles på denne tid ofte vil nå op omkring de 15 grader.

Det er ikke første gang, den ombruste sanger ender i medierne med dårlig omtale.

Tidligere har han både fået hug for sine sager om hashindtag og spirituskørsel.

I Tyskland endte han også i problemer, da han fik konfiskeret sin abe, han havde som kæledyr. Her påstod han selv, at han havde alle papirer i orden, men aben endte med at blive placeret i en zoologisk have i Tyskland i stedet.

"Sorry"-sangeren spillede i sommers koncert i Parken, men allerede i juni vender han tilbage til Danmark. Her skal han for første gang spille i Århus, hvor det bliver Jydsk Væddeløbsbane, der skal lægge rammer til koncerten.

Du kan se alle billederne af Bieber i sin udskældte pels herunder:

Justin Bieber i pelsjakke

null

Sponsoreret indhold