Hollywood18. juli 2016

Justin Bieber raser mod fan: Jeg vil ikke have det lort!

Igen – igen – igen – igen har den canadiske popstjerne Justin Bieber gjort sig uheldig bemærket, for endnu engang har han raset mod nogle fans, der bare ønskede at give deres idol en gave. Denne gang fandt raserianfaldet sted under en af hans koncerter – se videoen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/30.3259279.jpg
 Foto: All Over

Ja, det virker muligvis som om, at du har læst denne historie før. For dét, du nu skal læse og se, er bestemt ikke noget nyt.

For igen – igen – igen – igen har den canadiske popstjerne Justin Bieber gjort sig uheldig bemærket, for endnu engang har han raset mod nogle fans, der bare ønskede at give deres idol en gave.

Denne gang fandt det ret så overilede raserianfald sted under Justin Biebers koncert i Atlantic City fredag. Her smed en fan – en såkaldt Belieber – en hat op på scenen til den 22-årige popstjerne.

Og sådan en sød og uskyldig gave skal man åbenbart ikke give hr. Bieber – for i stedet for at udbryde tak, havde Bieber langt mere alvorlige og fornærmende ord i ærmet.

Se billeder af en nøgen Justin Bieber på ferie i Bora Bora i galleriet nederst i artiklen.

- Prøv at brug det her øjeblik til at lytte og lade være med at smide en hat op til mig, eller hvad det er. Jeg vil ikke have det lort, sagde popsangeren, før han brugte sin fod til at give hatten et solidt spark, så den havnede ude ved publikum igen.

Da de fleste af koncertgæsterne havde kameraerne fremme, blev det pinlige optrin fanget på video. Se det herunder.

FUCKIN SAV pic.twitter.com/wWPqTDzPv6

— dana:) (@camdallasdonuts) 16. juli 2016

Justin Bieber har før gjort sig uheldig bemærket på grund af sin dårlige og til tider barnlige opførsel. Det er således ikke mange måneder siden, at stjernen smed en anden gave fra en fan ud af vinduet på sin bil. Og så skred han også fra en af sine koncerter i Oslo få numre efter, at en fan havde kastet lidt vand på ham.

… og nåeh ja… så har Justin Bieber det også med at miste balancen, når han ikke skælder ud på scenen. Det er således sket hele tre gange, at stjernen er faldet på røven under en af sine koncerter.

Se billeder af en nøgen Justin Bieber på ferie i Bora Bora i galleriet herunder:

Justin Bieber nøgen i Bora Bora

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_24.png

Sponsoreret indhold