Hollywood 10. juni 2016

Se videoen: Her går Justin Bieber AMOK i slåskamp

Den canadiske popprins (og slagsbror) Justin Bieber har (igen igen) været i klammeri. Forleden gik han således løs på en ukendt mand foran et hotel i Cleveland, Ohio. Men spørgsmålet er dog, om Justin Bieber vandt
(Foto: YouTube)

Man har nærmest lyst til at skrive ’Is it too late to say sorry’?

I hvert fald skal den canadiske popprins (og slagsbror) Justin Bieber formentlig have gang i (endnu) en undskyldning, efter at han (igen igen) har været involveret i en slåskamp.

Denne gang var det foran et hotel i Cleveland, Ohio, at den skandaleombruste og slagslyste sanger fik lyst til at dele håndmadder ud. Desværre havde den 22-årige Justin Bieber muligvis valgt det forkerte offer.

I hvert fald lykkedes det den ukendte fyr – der var stor i både højde og drøjde – at få hamret Bieber i gulvet, og her lå de to så og slog på hinanden, mens vagterne febrilsk forsøgte at vriste dem fri fra hinanden.

Episoden blev filmet af forbipasserende onsdag aften – og få timer senere beroligede Justin Bieber sine mange millioner af fans med et billede af sit ansigt på Instagram. Til billedet havde han ifølge Mirror skrevet ”Ikke en skramme på dette smukke ansigt”. Billedet slettede han dog hurtigt igen.

Du kan se videoen med slåskampen nederst i denne artikel.

Det er uvist, hvem han var i slåskamp med. Ifølge Mirror var der muligvis tale om en mand, der ”bare ville have en autograf”.

Det er bestemt ikke første gang, at Justin Bieber er havnet i problemer. Faktisk er det sket flere gange, at han er havnet i klammeri med alverdens mennesker. Et af klammerier har dog medført, at Justin Bieber pt. ikke er velkommen i Argentina.

Årsagen til at Justin Bieber ikke er velkommen i Argentina, stammer fra hans besøg i landet tilbage i 2013, hvor han var indblandet i tumult foran en natklub i den argentinske by Buenos Aires.

Du kan se videoen med slåskampen nederst i denne artikel.

Ifølge anklagen bestilte Justin Bieber en livvagt til at overfalde fotografen Diego Pessoa, som stod foran natklubben. Derfor blev der udsendt en arrestordne på både Justin Bieber og hans to livvagter – og alle tre blev beordret til at vende tilbage til landet for at møde op til et planlagt retsmøde.

Det var Justin Bieber dog ikke interesseret i – og derfor er han altså ikke velkommen i Argentina i disse tider.  

Justin Biebers ’Purpose World Tour’ begyndte i Seattle, Washington den 9. marts og skal efter planen slutte 29. november i London. Lige nu optræder popfænomenet i sit hjemland Canada.

Du kan se videoen med slåskampen herunder:

Se billeder fra en af Justin Biebers ’Purpose World Tour’-koncerter i galleriet herunder:

Justin Bieber - fræk koncert i Seattle i marts 2016

Sponsoreret indhold