Hollywood20. juni 2016

Justin Bieber efter dramatisk scenestyrt: - Jeg har ni liv

Justin Bieber forskrækkede nok en del af sine fans, da han forleden faldt igennem et hul på scenen under en af sine koncerter. Nu fortæller hovedpersonen, at han føler sig selv som en kat med ni liv. Det er da heller ikke første gang, at stjernen er faldet på scenen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bieber_front_2.jpg
 Foto: All Over og YouTube

De såkaldte Beliebers fik forleden endnu mere at skrige over, da deres elskede idol snublede, mens han var i fuld gang med sin koncert i sit hjemland Canada.

Den 22-årige popkomet havde ikke helt styr på sceneopsætningen, for han havde åbenbart glemt, at der var et kæmpe hul på scenen – og vupti, så røg Justin Bieber på dramatisk vis ned i hullet.

Heldigvis kunne hans skrigende fans hurtigt ånde lettet op, for selv om det så ganske dramatisk ud, så skete der ikke noget med ’Sorry’-stjernen.

- Godt, at jeg er smidig som en kat og landede på benene. Det skræmte mig fucking meget, sagde Bieber efter uheldet.

Nu har han også selv delt videoen med uheldet på sin Twitter-profil – og tilføjer, at han føler sig som en kat med ni liv.

I'm a cat. I got 9 lives. Lol pic.twitter.com/9LMEl5eHGc

— Justin Bieber (@justinbieber) 18. juni 2016

Det er da heller ikke første gang, at Justin Bieber snubler på scenen. Det samme var tilfældet tilbage i april under en koncert i Kansas City.

Her var popidolet så uheldig at miste fuldstændig kontrol over særligt sine ben…. Og vupti…. Så lå verdensstjernen som en anden søstjerne på gulvet.

Det pinlige styrt skete, mens Justin Bieber var i fuld gang med at synge ét af sine seneste hits, ’Sorry’– og de mange Beliebers fik altså endnu mere at skrige over, da de så deres popidol ligge på gulvet.

Her kan du se to videoer med episoden fra forleden, hvor Justin Bieber faldt ned i hullet:

Se billeder af Justin Bieber på scenen til en anden koncert:

Justin Bieber - fræk koncert i Seattle i marts 2016

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_118.png
null

Sponsoreret indhold