Julia Roberts: - Sådan får I mig ikke at se længere

Julia Roberts vil fremover sige nej til visse filmroller.

Julia Roberts vil fremover sige nej til visse filmroller.

Foto: Mega

 
 
Den smukke Hollywood-stjerne Julia Roberts har haft nogle af sine mest velkendte roller i klassiske romantiske komedier som eksempelvis "Pretty Woman", "Notting Hill" og "Min bedste vens bryllup".
 
 
Men den nu 50-årige stjerne, der stadig er gudesmuk, skuffer de biografgængere, der håber at få hende at se i endnu flere af de roller.
 
For står det til Roberts selv - og hun har tjent penge nok til at trille tommelfingre resten af livet - så er den æra slut.
 
 
Der bliver ikke lavet flere romantiske komedier, hvor Julia Roberts spiller en uafklaret kvinde omkring de 30 år med rod i kærlighedslivet.
 
Det siger hun selv i et interview med E Online i forbindelse med promoveringen af TV-serien "Homecoming", der har Julia Roberts på rollelisten.
 
Det er en beslutning, hun har truffet af hensyn til sin karriere og troværdighed som skuespillerinde.
 
 
- Jeg har alt for meget livserfaring i dag til at kunne spille rollen som forvirret 25-årig kvinde på en overbevisende måde - det ville blive utroværdigt, og derfor er det slut med den slags roller, siger Julia Roberts.
 
- Så skulle jeg snarere spille en mor til en 25-årig kvinde med rod i kærlighedslivet, siger Roberts der er mor til tvillinger på 13 og en søn på 11 år.
 
 
Sidst hun spillede en rolle i en romantisk komedie var i 2016 i filmen "Mothers day". Og selv om hun elsker den type film, føler hun ikke længere, at hun kan spille overbevisende og troværdigt.
 
- Det handler ikke om alder, men om at de, der går ind og ser filmen, ved, hvor jeg er i mit liv, og de ved også, at jeg kender for meget til livet til at spille de der 25-årige kvinder, siger Roberts.
 
 
Hun er aktuel netop nu med "Homecoming", hvor hun har sin første hovedrolle i en TV-serie.
 
Her spiller hun "Heidi Bergman", der i begyndelsen af serien arbejder på et center, "Homecoming", for soldater, der har været udsendt i krig og skal tilpasse sig en normal tilværelse igen. Flere år efter at hun har forladt "Homecoming" stiller det amerikanske forsvarsministerium sig spørgende over for, hvorfor hun forlod "Homecoming". Og da ministeriet begynder at rode i hendes fortid, bliver hun klar over, at hun har fortrængt ting fra fortiden og bildt sig selv ind, at hendes liv har formet sig anderledes, end det faktisk er tilfældet. 
 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close