Hollywood30. januar 2018

Julia Roberts køber strand for at holde på manden

Julia Roberts kæmper for at holde sammen på sit andet ægteskab
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/julia-roberts-danny-moder-3.jpg
 Foto: All Over Press

Når forholdet til partneren knirker, forsøger vi andre dødelige os måske med en dusk blomster, en middag eller svinger os måske op til en kærlighedsweekend på hotel uden børn.

Men når man er Julia Roberts - en af verdens bedste betalte skuespillere - og god for godt 850 millioner kroner, så er der tale om gaver i en helt anden størrelsesorden, når manden er ved at blive træt af at lege familie.

Således kan In Touch fortælle, at 50-årige Julia i sommer købte et helt privat standstykke i Malibu til sin mand siden 2002, Danny Moder.

Forholdet har knirket længe, og Danny Moder, der er filmfotograf, er bidt af en gal surfer, og har haft for vane at forlade Julia og deres tre børn og tage på surfrejser mellem sine filmopgaver.

https://imgix.seoghoer.dk/surfnyt.jpg

Danny Moder er vild med at surfe og rejser gerne væk fra familien for at dyrke sin passion. (Foto: All Over Press)

Ved at forære Danny Moder et stykke strand tæt på hjemmet, hvor forholdene til at surfe er optimale, håber hun at holde på ham, så han bliver hos hende og de 12-årige tvillinger Phinnaeus og Hazel og den tiårige søn Henry.

- Hun håber, at hun ved at give ham det fedeste surfing-sted Malibu kan afholde ham fra at tage væk, og at det vil afværge en skilsmisse. I begyndelsen af forholdet havde Julia masser at lave med filmoptagelser, og så var det lige som en bryllupsrejse for dem, når hun var hjemme mellem opgaver, men efter mere end 15 år er det blevet hverdag, og de er ikke så glade for hinanden som tidligere, siger en kilde til In Touch.

Kilden tror ikke, at strandstykket kommer til at holde Danny Moder hjemme særlig længe.

- Det kan godt være, at det er et fremragende sted at surfe, når man ikke har prøvet det før, men for surf-entusiaster bliver det hurtigt monotont at surfe på de samme bølger, så Danny vil snart opsøge nye steder og begynde at rejse efter bølgerne igen, siger kilden.

Det har angiveligt knaget gevaldigt i ægteskabet mellem Roberts og Moder i noget tid, hvilket har betydet, at de i perioder har boet under hver sit tag.

I juni 2016 købte Julia Roberts et hus i Malibu, der ligger lige på den modsatte side af vejen over for parrets nuværende kæmpe hus.

https://imgix.seoghoer.dk/hus-30012018.jpg

Det er her parret bor sammen, når Danny ikke rykker over i huset på den anden side af vejen for at slippe for skænderierne. (Foto: All Over Press)

Det var meningen, at det mindre hus på den anden side af vejen skulle bruges af børnenes barnepiger og overnattende familiemedlemmer på besøg hos parret i Malibu, men det blev meget hurtigt sådan, at Danny Moder flygtede fra skænderierne med Julia ved at rykke ind i huset over for og bor der flere dage i træk, når det brænder på derhjemme.

Julia og Danny har i deres 16 år lange ægteskab holdt en ganske lav profil og har kun sjældent vist sig offentligt sammen.

https://imgix.seoghoer.dk/lyle-julia-30012018.jpg

Lyve Lovett med sin overscoring. Julia og han var gift i blot to år. (Foto: All Over Press)

Heller ikke da Julia Roberts mor i 2015 blev begravet deltog Danny Moder.

Julia Roberts var fra 1993-1995 gift med countrymusikeren Lyle Lovett.

Sponsoreret indhold