Bekræftet: Johnny Depp SKROTTET som Jack Sparrow

(Foto: Disney)

I 15 år har han brilleret som den romdrikkende og rapkæftede pirat Jack Sparrow.

Men havde du drømt at om at gense Johnny Depp i en af sine nok mest ikoniske roller, bliver du slemt skuffet.

Disney har nemlig droppet den i dag 55-årige skuespiller, når filmgiganten går i gang med en storstilet relancering af ”Pirates of the Caribbean”-universet.

Det bekræfter manuskriptforfatter til Pirates-filmene Stuart Beattie til Daily Mail:

- Jeg synes, han har haft en fantastisk stime. Han har gjort rollen til sin egen, og det er den rolle, han er mest kendt for, siger Stuart Beattie til Daily Mail og uddyber:

Artiklen fortsætter under billedet...

Johnny Depp i sin ikoniske rolle som romdrikkende pirat. Foto: Disney

- Alle børn i hele verden elsker ham som den karakter, så det har været fantastisk for ham, fantastisk for os, og den succes glæder mig rigtig, rigtig meget.

Johnny Depp spillede sin første rolle som Jack Sparrow i ”Den Sorte Forbandelse” fra 2003, mens hans sidste piratrolle blev i ”Dead Men Tell No Tales” fra 2017. Inden sin succes i ”Pirates of the Caribbean”-filmene havde Johnny Depp særligt gjort sig bemærket i diverse Tim Burton-film.

- Jeg tror, Jack Sparrow bliver hans eftermæle. Det er den eneste karakter, han har spillet fem gange, og det er den karakter, han klæder sig ud som, når han besøger børn på hospitalet. Det er det, han vil blive husket for, vurderer manuskriptforfatteren Stuart Beattie til Daily Mail og tilføjer:

- Før Jack Sparrow blev Johnny Depp set som en lidt sær skuespiller, der lavede de her små, skæve film med Tim Burton. Han var på ingen måde en filmstjerne, og folk mente, at vi var skøre, da vi castede ham til rollen.

Johnny Depp har de seneste år oplevet flere kriser og nedture i sit liv.

Artiklen fortsætter under billedet...

Johnny Depp til premieren på den sidste "Pirates of the Caribbean"-film i 2017. Foto: MEGA

Tidligere på året dukkede der billeder op, der viste en bleg og afpillet udgave af ”Pirates of the Caribbean”-skuespilleren, og flere mente, at hans helbred havde taget et gevaldigt dyk nedad.

Andre mente i stedet, at hans ændrede look slet og ret skyldtes, at han var i gang med forberedelserne til en ny rolle som en kræftramt mand.

Ifølge Hollywood Life var det dog Johnny Depp, der selv ønskede at bære netop det look. 

- Vennerne har være meget bekymrede over Johnnys seneste look, men han fortæller dem, at det er dét look, han gerne vil have i forbindelse med sit band, fortalte kilden til Hollywood Life.

Johnny Depps band – The Hollywood Vampires – var på daværende tidspunkt på turné rundt om i Europa. De gæstede Tivoli i København fredag den 8. juni.

- Alt, han gør er en rolle, og han understreger over for venner og bandmedlemmer, at det er sådan her, han vil se ud. Det er hans "rockstar look". Det er også hans hyldest til ét af hans idoler, Keith Richards, fortalte kilden til Hollywood Life.

Artiklen fortsætter under billedet...

 

Johnny Depp i sommeren 2018. Foto: MEGA

Det er dog ingen hemmelighed, at Johnny Depp har levet et vildt – og til tider hårdt – liv. Og det var da også en af årsagerne til, at flere ytrede bekymring over hans helbred. 

Den 55-årige verdensstjerne har tidligere indrømmet, at han har haft hang til både alkohol og stoffer igennem store perioder af sit liv - og at han i perioder har haft svært ved at styre sit forbrug af både stoffer og alkohol.

Desuden har skuespilleren også været tæt på økonomisk ruin, efter at han i en længere periode brugte 13 millioner kroner på dag-til-dag-udgifter.

Og i 2016 ramte endnu en krise, da hans ekskone Amber Heard ham for at være en ”voldelig tyran”, der fik hende til at frygte for sit eget liv.

Artiklen fortsætter under billedet...

 

Johnny Depp på scenen med sit band, The Hollywood Vampires. Foto: MEGA

Jobbet som musiker og skuespiller har gennem årene givet Johnny Depp en årsløn på små 200 millioner kroner, men sidste år i februar kom det frem, at stjernens advokater i flere år har forsøgt at advare ”Pirates of the Caribbean”-kaptajnen mod at bruge alt for mange penge. Men uden held.

Amerikanske retspapirer mellem Depp og hans tidligere manager, som magasinet People opsnappede, sladrede således om en livsstil så ekstravagant, at der var ved at være røde tal på bundlinjen.

For eksempel havde Johnny Depp brugt 120 millioner på en yacht og ikke mindre end 480 millioner kr. på at få tag over hovedet. Blandt andet ved at købe et slot i Sydfrankrig, flere huse i Hollywood, en hestefarm i Kentucky og en række øer i Bahamas.

Artiklen fortsætter under billedet...

 

Johnny Depp og Amber Heard, da de stadig dannede par. Foto: MEGA

Amber Heard bekendtgjorde i maj 2016, at hun ville skilles blot tre dage efter, at Johnny Depp havde mistet sin elskede mor, Betty Sue Palmer – og skilsmissen kom også blot 15 måneder efter, at parret blev gift i romantiske omgivelser på Johnny Depps private ø på Bahamas.

Amber Heard anklagede ham efterfølgende for at have udøvet vold mod hende.

Det er ikke første gang, at Johnny Depp skal igennem en skilsmisse.

I 1985 blev han skilt fra Lori Anne Allison efter cirka to års ægteskab. Skuespilleren har også dannet par med Vanessa Paradis i flere år, men parret blev aldrig gift.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close