Hollywood 3. juni 2018

Fans i chok over Johnny Depp: Han er slet ikke til at kende!

Fans er bekymrede for Johnny Depp, efter der er dukket billeder op, der viser en ”tynd og bleg” udgave af den 54-årige Hollywood-stjerne
Foto: All Over Press

Det er ingen hemmelighed, at Johnny Depp har levet et vildt – og til tider hårdt – liv.

Den 54-årige verdensstjerne har da også tidligere indrømmet, at han har haft hang til både alkohol og stoffer igennem store perioder af sit liv.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Desuden har han også været tæt på økonomisk ruin, efter at han i en længere periode brugte 13 millioner kroner på dag-til-dag-udgifter. Og i 2016 ramte endnu en krise, da hans ekskone Amber Heard ham for at være en ”voldelig tyran”, der fik hende til at frygte for sit eget liv.

Ja, der har været op til flere nedture for den populære verdensstjerne. Og nu er flere fans da også bekymrede for hans helbred. Det skyldes de seneste billeder, der er dukket op af Johnny Depp.

Billederne, der er taget i Sankt Peterborg i Rusland, hvor Depp har været på turne med sit band, The Hollywood Vampires, viser ifølge flere, hvordan den 54-årige skuespiller i dag blot er en skygge af sig selv.

- Han ser overhovedet ikke sund ud, skriver én som kommentar til et billede af Johnny Depp, der er blevet delt på Instagram.

- Det her er ikke manden, som People (amerikansk magasin, red.) kårede som verdens mest sexet, lyder en anden kommentar.

Det er dette billede, der har fået flere fans til at spekulere i, om Johnny Depp har det godt. Foto: Instagram

Jobbet som musiker og skuespiller har gennem årene givet Johnny Depp en årsløn på små 200 millioner kroner, men sidste år i februar kom det frem, at stjernens advokater i flere år har forsøgt at advare ”Pirates of the Caribbean”-kaptajnen mod at bruge alt for mange penge. Men uden held.

Amerikanske retspapirer mellem Depp og hans tidligere manager, som magasinet People opsnappede, sladrede således om en livsstil så ekstravagant, at der var ved at være røde tal på bundlinjen.

For eksempel havde Johnny Depp brugt 120 millioner på en yacht og ikke mindre end 480 millioner kr. på at få tag over hovedet. Blandt andet ved at købe et slot i Sydfrankrig, flere huse i Hollywood, en hestefarm i Kentucky og en række øer i Bahamas.

Foto: All Over

Johnny Depp og Amber Heard, da de stadig dannede par. Foto: All Over Press

Amber Heard bekendtgjorde i maj 2016, at hun ville skilles blot tre dage efter, at Johnny Depp havde mistet sin elskede mor, Betty Sue Palmer – og skilsmissen kom også blot 15 måneder efter, at parret blev gift i romantiske omgivelser på Johnny Depps private ø på Bahamas.

Amber Heard anklagede ham efterfølgende for at have udøvet vold mod hende.

Det er ikke første gang, at Johnny Depp skal igennem en skilsmisse.

I 1985 blev han skilt fra Lori Anne Allison efter cirka to års ægteskab. Skuespilleren har også dannet par med Vanessa Paradis i flere år, men parret blev aldrig gift.

Sponsoreret indhold