Hollywood5. december 2017

Aflyser koncert: John Mayer haste-opereret

Charme-sangeren blev hastet til et hospital i New Orleans, hvor han skulle haste-opereres
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/john_mayer.jpg
 Foto: All Over Press

Tirsdag morgen blev John Mayer, 40, hastet til et hospital i New Orleans. "Your Body Is A Wonderland"-stjernen er for tiden på turné med bandet Dead & Company, og det var derfor, han befandt sig New Orleans.

Men aftenens koncert den 5. december er blevet udskudt, fordi sangeren skulle haste-opereres. Det var blindtarmen, der skulle fjernes. Det fortæller en talsperson til TMZ.

- Tidligt denne morgen, tirsdag den 5. december, blev John Mayer indlagt på hospitalet for en akut blindtarmsoperation, hvilket har udskudt Dead & Company-koncerten den 5. december, skrev bandet Dead & Company på Twitter og tilføjede, at koncerten ville blive lagt på et andet tidspunkt.

Der er i skrivende stund intet nyt om John Mayers tilstand.

Artiklen fortsætter under tweetet.

- For et år siden besluttede jeg at give alkohol en pause. En meget personlig ting for alle. For mig, en konstant givende investering, skriver John Mayer i sit opslag.

I kommentarfeltet tilføjede han:

- Jeg skriver det her, fordi jeg vil have folk til at vide, at "nok er nok" er på menuen.

John Mayer er netop fyldt 40 år, og han rejser lige nu verden rundt og giver koncerter.

Tidligere på året fortalte han til GQ, hvordan han har fundet lykken de seneste år.

- Grunden til, at jeg er så glad nu, er, fordi mange af de forventninger, jeg havde til mig selv, var en lille smule unødvendige. Jeg har et perfekt billede af mine ambitioner for mit liv lige nu. Jeg ved, hvad jeg forventer, og jeg ved, hvor meget jeg bør bede om, fortæller John Mayer i interviewet og fortsætter:

-Jeg skriver ned på et stykke papir, hvad jeg vil have ud af livet, hvad jeg vil have ud af mit arbejde, hvad jeg vil have ud af berømmelsen. Og jeg har alt det, jeg gerne vil have.

Tidligere i år udkom John Mayer med albummet "The search for everything", og selvom han har været i musikbranchen i mange år, så er det først nu, at han føler, at han er helt sig selv.

- Som kunstner kommer der et bestemt tidspunkt i karrieren, hvor støttehjulene kommer af, og du er dig selv. Det her er en plade, som er helt igennem mig, fortalte sangeren i forbindelse med udgivelsen.

John Mayer er trods sin alder stadig ikke gift, men han har i løbet af sin karriere nedlagt en lang række af kendiskvinder.

Blandt andet har han været sammen med Katy Perry, Jessica Simpson, Jennifer Aniston, Vanessa Carlton, Minka Kelly og Cameron Diaz.

Sponsoreret indhold