Hollywood18. november 2016

John Mayer er tilbage: Bryder stilheden efter tre år

Den populære singer-songwriter John Mayer løfter sløret for et 2017, hvor han igen er klar med ny musik.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ohn.jpg
 Foto: All Over

De fleste har oplevet jævnligt at have en John Mayer-sang på hjernen op gennem 00'erne, men de seneste år er den ellers så populære singer-songwriter næsten gået i glemslen.

Siden udgivelsen af albummet "Paradise Valley" i 2013 har der været stille fra den i dag 39-årige sanger, men nu bryder John Mayer endelig stilheden og meddeler, at han er klar med ny musik til sine trofaste fans i det nye år.

Det afslører han torsdag i en livesession på det sociale medie Facebook, skriver Entertainment Weekly.

- Der er flere sange, end du kan fylde på et standard album. Men jeg tror, at næste år bliver året, hvor der kommer mere musik fra min side på ét år end nogensinde før, afslørede John Mayer i livesessionen, hvor nysgerrige fans kunne stille spørgsmål til deres idol.

Direkte adspurgt om stilen på det nye album, der efter sigende får titlen "The Search for Everything", svarede John Mayer, at han er blevet moden og nu omsider har fundet sin egen musikalske stil.

- Som kunstner kommer der et bestemt tidspunkt i karrieren, hvor støttehjulene kommer af, og du er dig selv. Det her er en plade, som er helt igennem mig, lyder det fra sangeren.

John Mayers livesession blev afholdt i anledningen af, at hans seneste single "Love on the Weekend" kom på gaden.

Siden udgivelsen af sin seneste plade har John Mayer blandt andet turneret med bandet Dead & Company.

Sponsoreret indhold