Hollywood25. oktober 2017

John Mayer afslører: Er stoppet med at drikke

Sangeren John Mayer har været ædru i et år
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/john_mayer.jpg
 Foto: All Over Press

John Mayer har lagt alkoholen på hylden.

Det afslører han selv på Twitter.

- For et år siden besluttede jeg at give alkohol en pause. En meget personlig ting for alle. For mig, en konstant givende investering, skriver John Mayer i sit opslag.

I kommentarfeltet tilføjede han:

- Jeg skriver det her, fordi jeg vil have folk til at vide, at "nok er nok" er på menuen.

Artiklen fortsætter efter tweetet

John Mayer er netop fyldt 40 år, og han rejser lige nu verden rundt og giver koncerter.

Tidligere på året fortalte han til GQ, hvordan han har fundet lykken de seneste år.

- Grunden til, at jeg er så glad nu, er, fordi mange af de forventninger, jeg havde til mig selv, var en lille smule unødvendige. Jeg har et perfekt billede af mine ambitioner for mit liv lige nu. Jeg ved, hvad jeg forventer, og jeg ved, hvor meget jeg bør bede om, fortæller John Mayer i interviewet og fortsætter:

-Jeg skriver ned på et stykke papir, hvad jeg vil have ud af livet, hvad jeg vil have ud af mit arbejde, hvad jeg vil have ud af berømmelsen. Og jeg har alt det, jeg gerne vil have.

Tidligere i år udkom John Mayer med albummet "The search for everything", og selvom han har været i musikbranchen i mange år, så er det først nu, at han føler, at han er helt sig selv.

- Som kunstner kommer der et bestemt tidspunkt i karrieren, hvor støttehjulene kommer af, og du er dig selv. Det her er en plade, som er helt igennem mig, fortalte sangeren i forbindelse med udgivelsen.

John Mayer er trods sin alder stadig ikke gift, men han har i løbet af sin karriere nedlagt en lang række af kendiskvinder.

Blandt andet har han været sammen med Katy Perry, Jessica Simpson, Jennifer Aniston, Vanessa Carlton, Minka Kelly og Cameron Diaz.

Sponsoreret indhold