Hollywood 23. januar 2017

John Legend udsat for racisme: Det er sørgeligt

Den populære sanger og hans kone fik stillet et meget provokerende spørgsmål, da de talte med journalister i JFK-lufthavn i New York.
Foto: All Over

De fleste Hollywood-stjerner må finde sig i lidt af hvert, når journalister og fotografer jagter de gode billeder eller den gode historie.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den populære sanger John Legend blev dog udsat for en behandling noget udover det sædvanlige, da han sammen med sin kone, Chrissy Teigen, talte med journalister i JFK-lufthavnen i New York.

En af journalisterne spurgte nemlig pludselig Chrissy Teigen:

- Hvis vi har udviklet os fra aberne, hvorfor er John Legend her så stadig?

Det spørgsmål efterlod både John Legend og konen i chok, og på de sociale medier fik Chrissy Teigen afløb for sine følelser.

- Jeg var virkelig sød og svarede på mad-spørgsmål, og så kommer han pludselig med det. Det er fucking ulækkert, skrev hun blandt andet.

John Legend, som altså blev kaldt en abe af journalisten, talte ud om oplevelsen i et interview i forbindelse med Sundance filmfestivalen i Utah.

Her fortalte han blandt andet det amerikanske medie ”Variety”, at han ikke har ladet sig påvirke af episoden.

- Jeg bliver ikke såret, når nogen siger sådan noget til mig, for jeg er både klogere og stærkere, end han er. Men jeg bliver ked af, at racisme stadig findes i dag, siger han og uddyber:

- Sorte mennesker har måtte leve med at blive kaldt for aber lang tid, og denne umenneskeliggørelse har altid været en racistisk metode og undertrykkelse overfor sorte mennesker. Det er en del af amerikansk historie og en del af fortiden – og åbenbart også nutiden, siger han.

Sponsoreret indhold