John Legend og konen: Endelig strutter gravid mave

(Foto: All Over Press)

Næste jul bliver der et sæt ekstra hænder rundt om juletræet hjemme hos John Legend og Chrissy Teigen.

Den 36-årige sangcrooner og 30-årige supermodel venter deres første barn, og nu annoncerer parret, at den spirende babybule gemmer på en lille datter.

Det afslører Teigen på sin Instagram-profil i forbindelse med offentliggørelsen af det seneste nummer af den thailandske udgave af modemagasinet Vogue, hvor Teigen poserer som forsidemodel.

- Så stolt og beæret over at blive fotograferet til forsiden af Vogue Thailand! Det er specielt for mig af mange grunde. Jeg er stolt over af være thai og på forsiden, og et par minutter efter billedet blev taget, fandt John og jeg ud af, at vi venter vores lille babypige.

Graviditeten er et sandt julemirakel for stjerneparret, for indtil oktober, hvor parret annoncerede familieforøgelsen, var det eneste, der voksede i Teigen, frustrationerne over de manglende to streger på graviditetstesten.

- Jeg vil helt ærligt sige, at John og jeg har haft problemer, lød det åbenhjertigt fra Teigen tidligere på året i udsendelsen "FABlife" ifølge magasinet Us.

- Vi ville have haft fem børn for seks år siden, hvis det kunne have ladet sig gøre. Det sker, når det sker. Men folk tror, at det er så let. Det ville være et lille mirakel.

Teigen og Legend forelskede sig hovedkulds under indspilningerne til hans musikvideo "Stereo" i 2007, forlovede sig i 2011 og giftede sig to år efter i Italien.

Se Teigens opslag her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close