Hollywood7. februar 2016

"Joey" afslører: Jeg var udbrændt

Skuespilleren Matt LeBlanc fortæller til The Mirror, at han næsten fik et nervøst sammenbrud.

20 års jubilæum! Sådan ser Venner-stjernerne ud i dag

De fleste genkender ham nok som den naive og charmerende Joey Tribbiani i tv-serien "Venner" og efterfølgende i serien "Joey".

Skuespilleren Matt LeBlanc havde gang i karrieren, men på et tidspunkt blev det hele for meget for "Venner"-stjernen. Det skriver The Mirror.

I galleriet øverst i artiklen kan du se, hvordan stjernerne fra "Venner" ser ud i dag.

- I flere år forlod jeg knap nok huset. Jeg var udbrændt. Jeg ville ikke have et skema eller være nogen steder. Jeg var i en position, hvor jeg kunne det, siger han til The Mirror.

- Min agent var nedslået. De fleste skuespillere ringer til deres agenter og siger "Hvad sker der?". Jeg ringede til min og sagde "Glem mit nummer i et par år". Det var en meget mørk periode. Jeg fik næsten et nervøst sammenbrud.

Det var ikke kun karrieren, der blev for meget for skuespilleren. Samtidig med at tv-serien "Joey" floppede, fik hans datter konstateret sygdommen kortikal dysplasi, der er en forstyrrelse i hjernen, og hans ægteskab med den britiske model Melissa McKnight faldt også fra hinanden.

Særligt datterens sygdom tog hårdt på den nu 48-årige skuespiller.

I galleriet øverst i artiklen kan du se, hvordan stjernerne fra "Venner" ser ud i dag.

- Min datter blev diagnosticeret med sygdommen, og det var en meget mørk periode, men jeg kom igennem det. Siger de ikke, at det, der ikke dræber os, gør os stærkere?, siger han til avisen og fortæller, at hans datter voksede fra sygdommen.

I dag er skuespilleren igen ovenpå, og han er netop blevet præsenteret som den nye "Top Gear"-vært.

I galleriet øverst i artiklen kan du se, hvordan stjernerne fra "Venner" ser ud i dag.

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold