Hollywood22. juli 2017

Frække forbryder-kys: Jeremy Meeks forførte millionær-kæreste

Selv om det ikke er mange dage siden, at ”verdens frækkeste forbryder” var gift med en anden, er han ikke bleg for at vise sin kærlighed til sin nye milliardær-kæreste. Forleden havde amerikanske Jeremy Meeks således masser af kys og kram at servere til sin nye modelkæreste, Chloe Green
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kaerlighed_front_0.jpg
 Foto: All Over

Det kan godt være, at skilsmissen endnu ikke er 100 procent færdigbehandlet.

Men det afholder bestemt ikke 33-årige Jeremy Meeks – kendt som ”verdens frækkeste forbryder” – fra at kysse løs på sin nye kærlighed.

Fredag blev modelforbryderen, der indtil for ganske nylig var gift med en anden, nemlig fotograferet sammen med sin nye kæreste, milliardærdatteren Chloe Green, 26.

Chloe Green er god for en del milliarder og arving til Topshop-emperiet, og det var da også foran en Topshop-butik i Los Angeles, at det nyforelskede par lod sig fotografere.

Jeremy Meeks og Chloe Green kyssede og kælede, gik hånd i hånd – og på et tidspunkt stod de på hver sin side af butikkens glasfacade og så forgabt og forelsket i hinandens øjne.

Du kan se alle billederne i galleriet nederst i artiklen.

Rygterne om forholdet mellem Jeremy Meeks og Chloe Green begyndte allerede at svirre for flere måneder siden, men det er først nu, at parret offentligt har vist deres kærlighed frem.

Samtidigt har Jeremy Meeks fået styr på sin familiære situation – og sin skilsmisse. Han har således fået sendt skilsmissepapirerne afsted, hvilket betyder, at ægteskabet med Melissa Meeks nu endegyldigt er forbi.

I februar 2015 blev den amerikanske fyr idømt 27 måneders fængsel for blandt andet ulovlig våbenbesiddelse – året forinden var han blevet anholdt, hvor han fik taget det obligatoriske forbryderfoto.

Og det var dette billede, der endte med at ændre Jeremy Meeks' liv for altid. Mange kvinder var ikke sene til at konkludere, at Jeremy Meeks simpelthen bare var "frækkere end politiet tillader".

Og det samme mente flere modelbureauer altså – og i dag har den amerikanske forbryder stor succes på catwalken.

Du kan se de nye billeder af Jeremy Meeks og Chloe Green herunder:

Jeremy Meeks og Chloe Green foran Topshop butik i juli 2017

Sponsoreret indhold