Jennifer og Justin i bitter strid om...hundene

De rige har mange sorger.

De rige har mange sorger.

Foto: All Over Press

 
 
De rige, smukke og berømte har MANGE, STORE problemer.
 
Hvis ikke, skal de nok selv skabe dem.
 
 
Som nu Hollywood-stjernerne Jennifer Aniston og Justin Theroux.
 
Parret meldte i februar ud, at de var blevet separeret og skulle skilles.
 
49-årige Aniston og 46-årige Theroux havde kun været gift et par år.
 
De havde ikke haft sex det sidste år af deres forhold, og de nåede ikke at lave børn, da de var nyforelskede.
 
Når man er to velhavende, succesfulde skuespillere, så er det jo bare om at lade advokaterne lave papirarbejdet og komme videre med hver sit liv.
 
Men, sådan skal det ikke gå.
 
Parret havde nået at få hele fire hunde sammen, og de firbenede væsener er nu midtpunkt i en bitter strid mellem de to tidligere ægtefæller.
 
For hvem skal have forældremyndigheden over 'Vuffi I, II, III og IV'?
 
Det slås de ifølge RadarOnline nu om.
 
 
- Det er det helt store springende punkt i deres skilsmisseforhandlinger og det, der får forhandlingerne til at trække ud, siger en kilde til RadarOnline.
 
Parret gik angiveligt fra hinanden, fordi Justin ville have børn, og Jennifer holdt igen. Omvendt var hun utryg ved ham, fordi hun frygtede at han ville være hende utro. Oven i det kune parret heller ikke blive enige om at slå sig ned i én fælles bolig - Justin ville helst bo på østkysten og Jennifer på vestkysten.
 
Da skilsmissen blev offentliggjort den 15. februar i år. blev parrets formue opgjort til 1,4 milliarder kroner - størstedelen er Anistons.
 
- Jennifer blev såret, da hun hørte, at Justin beskyldte hende for at være årsagen til, at de ikke havde fået børn. Nu er de på et niveau, hvor de vil gøre alt for at skade hinanden, siger en kilde til RadarOnline.
 
Da de ikke fik børn knyttede begge parter sig angiveligt tæt til de fire hunde, de fik i stedet.
 
I 2015 fortalte Jennifer Aniston i et interview, hvordan den ene, 'Clyde', altid sov i hendes fodende af sengen.
 
En kilde fortæller til RadarOnline, at flere af parrets venner er af den opfattelse, at Justin er ret ligeglad med de hunde, men at han lader som om, han har følelser for hundene for at få mere ud af skilsmissen fra Aniston.
 
Aniston er god for mere end en milliard kroner, men Justin Theroux har også millioner af dollars på bankbogen, men slet ikke i samme størrelsesorden som Jennifer.
 
- De fleste af os tror, at Justin bare bruger hundene som pant til at presse mest muligt ud af Jennifer, men der er ingen chance for, at han får en penny mere end han har krav på, og han kan godt glemme alt om, at forsøge at tage hundene fra Jennifer, siger en kilde til RadarOnline.
 
Hun er i forvejen rasende på Justin Theroux, der dater en af hendes - nu tidligere - veninder, skuespilleren Emma Stone, hvilket næppe har gjort beslutningen om forældremyndigheden over hundene lettere.
 
GALLERI - Jennifer og Justin på Bora Bora:

Jennifer Aniston og Justin Theroux på Bora Bora

 
 
 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close