Hollywood9. marts 2018

Jennifer Aniston og Justin Theroux: Sådan deler de deres "babyer"

Jennifer Aniston og Justin Theroux er angiveligt blevet enige om, hvordan de skal fordele deres fire fælles hunde mellem dem
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/8.22397549_0.jpg
 (Foto: All Over Press)

I midten af februar meldte Jennifer Aniston, 49, og Justin Theroux, 46, ud, at de skulle skilles efter to års ægteskab.

Nu mener det amerikanske ugeblad In Touch så at vide, at parret er nået til enighed om forældremyndigheden over deres fire fælles hunde.

Skuespilparret fik ikke børn sammen, men havde hundene Dolly, en hvid fårehyrde-blanding, Clyde, en terrier og Sophie, en pitbullterrier-blanding i Los Angeles, mens Justin havde en pitbull i New York City.

- De har altid omtalt dem som deres børn, og det ser ud, at Jen vil beholde hundene i LA hos sig, mens Justin vil behold pitbull'en i New York City. Det var den største knast i deres skilsmisse, afslører en kilde til In Touch.

En kilde tæt på Justin Theroux afslører, at hundene ikke kommer til at undvære hverken mor eller far.

- De har arrangeret, at de kan komme og besøge, afslører vennen til In Touch.

Tidligere på ugen kom det frem, at Justin Theroux og Jennifer Aniston ikke havde haft sex i et år.

Det var Radar Onlines kilder, der hævdede, at der det sidste år af skuespilparrets ægteskab ikke var meget gang i lagengymnastikken.

En af de helt store problemer i parrets ægteskab var angiveligt, at hun foretrak Los Angeles, mens han hellere ville bo i New York City.

- Når de en sjælden gang var under samme tag, sov de i hver deres soveværelse, afslørede en kilde til Radar Online.

Ifølge den velinformerede kilde, havde "Venner"-stjernen slet og ret opgivet den seksuelle del af deres forhold, fordi "hun blev træt af altid at være den, der forfører".

Theroux ville "altid komme med en undskyldning om, at han var stresset eller træt", fortalte Radar Onlines sladrehank, "og deres ikke-eksisterende kærlighedsliv var en stor grund til, at han tilbragte så meget tid i New York".

- Hun håbede på, at gnisten på et tidspunkt ville genopstå, når de var på den samme kyst, men det gjorde den aldrig, slog kilden fast.

I midten af februar meldte Jennifer Aniston og Justin Theroux selv ud, at deres ægteskab var forbi.

- For at minimere yderligere spekulationer, har vi besluttet at annoncere vores separation. Denne beslutning var fælles og blev taget i slutningen af sidste år, meddelte parret i fælles pressemeddelelse.

Aniston og Theroux begyndte at date i maj 2011 og blev mand og kone i 2015.

Det var hans første ægteskab, mens Jennifer Aniston tidligere havde været gift med Brad Pitt fra 2000 til 2005.

Under meget omtale forlod Brad Pitt sin kone til fordel for Angelina Jolie. Pitt og Jolie fik i alt seks børn sammen - tre adopterede og tre biologiske. Parret gik hver til sit i september 2016 efter to år sammen som mand og kone og 12 år sammen.

Sponsoreret indhold