Jennifer Lawrence har en ny mand i sit liv

Jennifer Lawrence vandt i 2013 en Oscar for sin præstation i \

Jennifer Lawrence vandt i 2013 en Oscar for sin præstation i "Silver Linings Playbook" og er udover det nomineret til den prestigefulde pris yderligere tre gange.

Foto: All Over Press

Tilbage i november blev 27-årige Jennifer Lawrence single efter i et års tid at have datet den 22 år ældre filminstruktør Darren Aronofsky, som hun mødte, da hun indspillede filmen "Mother".

Og nu har den unge skuespiller fundet kærligheden igen. 

Ifølge Page Six danner JLaw nu par med 33-årige Cooke Maroney, der arbejder på Gladstone Gallery i New York City. 
 
Det er angiveligt Lawrences gode veninde Laura Simpson, der skulle have introduceret dem for hinanden. 
 
- De mødte hinanden gennem Jens ven Laura... Forholdet har varet et par uger. Men de har været meget private og forsigtige med at blive set sammen, lyder det fra Page Six' kilde. 
 
Til trods for at parret har forsøgt at holde lav profil, er de netop blevet fotograferet sammen for første gang - Daily Mail kan eksklusivt vise billeder af dem sammen.  
 
Artiklen fortsætter under billedet. 
 
 

Udover filminstruktøren Darren Aronofsky har Jennifer Lawrence tidligere datet en filmkollega. I en årrække dannede hun nemlig par med den britiske skuespiller Nicolas Hoult, som hun spillede over for i "X Men"-filmene. 

De slog op nogelunde samtidig med, at den sidste film i "Hunger Games"-serien fik premiere. Det sendte Jennifer ud på en emotionel rutschebanetur. 

- De her film har været mit liv så længe, og jeg har været nødt til hele tiden at prioritere dem højere end alt andet. Samtidig var jeg også i et forhold gennem fem år, og det var mit liv. Så mit liv bestod af den person og de film, og vi slog op cirka samtidig med, at vi lagde sidste hånd på filmene, fortalte Jennifer Lawrence i et interview med Diane Sawyer i 2015
 
- Når jeg tænker på mit liv, da jeg var 24 år, så var det et helt år, hvor jeg hele tiden tænkte "Hvem er jeg uden de her film? Hvem er jeg uden denne her mand?", fortalte hun også i interviewet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close