Hollywood22. februar 2018

Dette billede af Jennifer Lawrence og kollegerne vækker harme

Et billede af Jennifer Lawrence i en sort, nedringet kjole har forarget Twitter-brugere
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.9427605ae.jpg
 Foto: All Over Press

Et billede, hvor Jennifer Lawrence, 27, står omgivet af sine mandlige kolleger til et pressemøde i London, har vakt opsigt på det sociale medie Twitter.

For mens "The Hunger Games"-stjernens mandlige kolleger er godt pakket ind i store frakker og vinterstøvler for at skærme sig mod Londons vinterkulde, så er Jennifer Lawrence noget mere afklædt i sin sorte kjole og sandaler.

På billedet står Jennifer Lawrence med filminstruktør Francis Lawrence og skuespillerne Matthias Schoenaerts, Joel Edgerton og Jeremy Irons, som hun arbejder sammen med i filmen "Red Sparrow".

Til trods for at det er koldt i London, så er der ikke skyggen af handsker, frakke eller strømpebukser på Jennifer Lawrence, og det er faldet en del Twitter-brugere for brystet.

Artiklen fortsætter under tweetet.

- Det må være omkring tre grader i London i øjeblikket, koldt nok til at de mandlige skuespillere skal have frakker og halstørklæder på til pressemødet, og til trods for det skal stakkels Jennifer Lawrence have en lille mængde stof på, som nogen måske vil kalde en kjole, skriver en forarget Twitter-bruger.

Artiklen fortsætter under tweetet.

- Dette er et deprimerende (og afslørende) billede. Ikke mindst fordi jeg har været uden for i dag, og det er fandens KOLDT, skriver en anden harm Twitter-bruger og tilføjer:

- Sand ligestilling betyder, at Jennifer Lawrence enten får en frakke, eller at Jeremu Irons skal stille op til foto i bundløse chaps.

Men hovedpersonen selv, Jennifer Lawrence, har ikke meget til overs for den kritik, der regner ned over billedet. Hun tager selv til genmæle på sin Facebook-profil.

Artiklen fortsætter under Facebook-opslaget.

- Wow. Jeg ved slet ikke, hvor jeg skal starte i denne "Jennifer Lawrence har en afslørende kjole på i kulden"-kontrovers. Det er ikke kun fuldkommen latterligt, jeg er ekstremt fornærmet. Den Versace-kjole var fantastisk, tror I, at jeg ville dække den smukke kjole til med en frakke og et halstørklæde? Jeg var uden for i fem minutter. Jeg ville have stået ude i sneen for den kjole, for jeg elsker mode, og det var mit valg, skriver den Oscar-vindende skuespiller på sin Facebook-profil.

- Det er sexistisk, det er latterligt, det er ikke feminisme. At overreagere over alt, nogen siger eller gør, at skabe kontrovers over så fjollet, harmløs en ting som, hvad jeg vælger eller ikke vælger at tage på, får os ikke til at rykke fremad. Det skaber fjollede distraktioner fra ægte problemer. Tag jer sammen, folk. Alt, hvad I ser mig tage på, er mit valg. Og hvis jeg vil fryse, SÅ ER DET OGSÅ MIT VALG, slår Lawrence fast.

Sponsoreret indhold