Hollywood23. november 2017

Jennifer Lawrence er blevet single

27-årige Jennifer Lawrence er ikke længere sammen med sin instruktør-kæreste
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.9218659bj.jpg
 Foto: All Over

27-årige Jennifer Lawrence er ikke længere sammen med den 22 år ældre filminstruktør, Darren Aronofsky, som hun mødte, da hun indspillede filmen "Mother".

Det skriver Entertainment Tonight.

Parret skulle angiveligt være gået fra hinanden i sidste måned, og deres sidste offentlige optræden sammen blev ved Governor's Ball i starten af november.

Ved Govenor's Ball var parret allerede gået fra hinanden, men de holdt en venlig tone og kunne også sidde sammen under middagen. Noget tyder altså på, at de er gået fra hinanden som venner.

Tidligere i år bekræftede Jennifer Lawrence ellers forholdet til instruktøren. Det gjorde hun i et stort interview i modemagasinet Vogue.

- Vi havde energi. Jeg havde energi for ham. Jeg har været i forhold før, hvor jeg bare var forvirret. Jeg er aldrig forvirret med ham, fortalte hun interviewet. Jennifer Lawrence kommer til at have god tid til at komme sig over bruddet. Hun har nemlig ikke nogen planer de næste to år, det fortalte hun i forbindelse med premieren på "Mother" tilbage i september. - Jeg tager (en pause), Jennifer Lawrence fortalte til Today's Savannah Guthrie og tilføjede: - Jeg har ikke noget de næste to år. Da den 27-årige stjerne blev spurgt ind til, hvad hun så skal bruge tiden på, lød det spøgefuldt: - Begynde at lave krukker?

Jennifer Lawrence har tidligere datet kollega

Det er ikke første gang, at Jennifer Lawrence har datet en kollega. Tidligere har hun nemlig datet skuespilleren Nicolas Hoult, som hun spillede over for i "X Men"-filmene.

De slog op nogelunde samtidig med, at den sidste film i "Hunger Games"-serien fik premiere. Det sendte Jennifer ud på en emotionel rutschebanetur.

- De her film har været mit liv så længe, og jeg har været nødt til hele tiden at prioritere dem højere end alt andet. Samtidig var jeg også i et forhold gennem fem år, og det var mit liv. Så mit liv bestod af den person og de film, og vi slog op cirka samtidig med, at vi lagde sidste hånd på filmene, fortalte Jennifer Lawrence i et interview med Diane Sawyer i 2015. - Når jeg tænker på mit liv, da jeg var 24 år, så var det et helt år, hvor jeg hele tiden tænkte "Hvem er jeg uden de her film? Hvem er jeg uden denne her mand?", fortalte hun også i interviewet.

Du kan se flere billeder af Jennifer Lawrence i galleriet herunder

Lækre Jennifer Lawrence

null

Sponsoreret indhold