Hollywood12. december 2017

Brad Pitt vil have Jennifer tilbage

Skuespilleren Brad Pitt er blevet ædru og har indset, at det var hans livs største fejl at forlade Jennifer Aniston for Angelina Jolie
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/14.02635092.jpg.crdownload.jpg
 (Foto: All Over)

De var Hollywoods mest celebre par, men det var slut, da Brad Pitt forelskede sig i Angelina Jolie og blev skilt fra Jennifer Aniston. Det skete i 2005 efter fem års ægteskab.

Siden har Pitt været sammen med Angelina, som han har seks børn med. Parret blev gift i 2014, men blev separeret i 2016 efter stort drama. Druk havde angivelig fået skuespilleren til at reagere voldsomt på et fly, og det var den allersidste dråbe, der fik Angelina til at skride og tage børnene.

I en længere periode var der stor kamp om børnene, og det hele endte med, at Pitt fik styr på sine dæmoner og er blevet ædru. Det var dog ikke nok til at få familielivet tilbage. Han ser sine børn, og sammen med Angelina prøver han at gøre det bedst mulige for deres store børneflok.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/10.450727am.jpg
 Foto: All Over
Jennifer Aniston, 48, var gift med Brad fra 2000 til 2005. (Foto: All Over)

Brad Pitt elsker stadig Jennifer

Men nu forlyder det, at han faktisk er nået så langt i sin selverkendelse, efter at han ikke længere kigger dybt i flasken, at han har indset, at Jennifer Aniston var hans livs store kærlighed.

Problemet er bare, at han nok ikke får så meget ud af den åbenbaring, da Aniston de sidste to år har været gift med skuespilleren og instruktøren Justin Theroux.

– Han har indset, at det at forlade Jennifer var en af de største fejltagelser, han nogensinde har lavet. Og selv om han ikke er reelt forelsket i Jen, har han indset, at han faktisk elsker hende. Det bliver Brad ved med at sige til sine venner – og at han ser alt i et nyt lys nu, fortæller en kilde om Pitt til In Touch.

– Han ser stadig Jennifer som sit livs kærlighed.

Det betyder dog ifølge kilden ikke, at han er ude i at prøve at ødelægge Jennifers ægteskab for at få hende tilbage. Men Brad vil helt klart være parat til at tage sin ekskone tilbage lige med det samme, hvis han skulle få chancen.

Og hvem ved? Flere medier har i et stykke tid skrevet om, at der skulle være problemer i paradis for Justin Theroux og Jennifer Aniston. Der er dog ikke kommet noget konkret på bordet, og det ser altså umiddelbart ud til, at de to holder fint sammen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/jennifer-aniston.jpg
 Foto: All Over Press)

Det er 46-årige Justin Theroux som har fornøjelsen af at dele seng med Pitts ekskone nu. (Foto: All Over)

Lidt er bedre end intet

Hvis der ikke er mulighed for at få Jennifer tilbage i et forhold, er Brad absolut også klar at tage til takke med mindre.

Det kunne blandt andet være ved at arbejde sammen med hende på nye projekter, og det skulle Brad faktisk allerede have i idé-støbeskeen.

– De arbejdede virkelig godt sammen, da de stiftede produktionsselskabet Plan B i 2001. Og han vil gerne have Jennifer ind over, når han skal producere og udvikle flere og flere film og TV-produkter, siger kilden til In Touch og understreger, at det kan være en fordel for begge skuespillere, da Jennifer også gerne vil være involveret i flere af de helt store projekter, som måske kan give hende en eftertragtet Oscar-nominering.

Sponsoreret indhold