Hollywood 11. marts 2016

Jennifer Aniston: Sådan holder min mand mig ung

Skuespilleren Jennifer Aniston er ikke i tvivl om, at hendes mand, Justin Theroux, holder hende ung. Se et stort galleri med det forelskede par lige her

Jennifer Aniston og Justin Theroux

Sidste år blev 47-årige Jennifer Anistoin gift med skuespilleren, manuskriptforfatteren og instruktøren Justin Theroux.

Lige fra starten af forholdet var der masser af rygter om, at det ikke kunne holde - og endda efter parret var blevet gift, gik rygterne stadig på, at 44-årige Justin Theroux var ved at forlade Jennifer Aniston.

Rygterne i Hollywood løber som sagt rigtig hurtigt, og der har ikke været hold i historierne, for Anistion er da i hvert fald stadig gift med sin udkårne -og hun er slet ikke i tvivl om, at forholdet er rigtig sundt for hende.  

I det hele taget har Jennifer Aniston det rigtig godt:

- Jeg føler mig langt bedre tilpas i mine 40’ere. Og det er ikke bare det, at jeg har det bedre i min krop - mentalt er jeg også et meget bedre sted, forklarer Jennifer Aniston ifølge Mirror.

Og hun er ikke i tvivl om, at Justin Theroux er med til at holde hende ung - især på grund af hans humor.

- Jeg elsker at joke. Og jeg er heldig, for Justin er den sjoveste person, jeg nogensinde har mødt, og vi får hinanden til at grine. Latter er helt sikkert en af de ting, der skal til, for at holde sig ung. Mit gifte liv er så normalt og så sjovt, lyder det fra den 47-årige Jennifer Aniston.

Se en masse billeder af Jennifer Aniston og Justin Theroux i galleriet i toppen af artiklen.  

Sponsoreret indhold