Hollywood28. februar 2018

Ingen yngre! Leonardo DiCaprios nye flamme er blot 20

Leonardo DiCaprios kærester bliver yngre og yngre
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/leonardo-dicaprio-28022018.jpg
 Foto: All Over Press

Den 43-årige Oscar-vinder Leonardo DiCaprio kan ikke få sine kærester unge nok.

Som SE og HØR skrev i begyndelsen af januar, blev Leonardo DiCaprio linket sammen med den argentinske model Camila Morrone.

Og den skulle være god nok.

Leonardo er ikke ligefrem typen, der flasher sine kærester i grams, så fotograferne kan få deres billeder i kassen, og der eksisterer også kun ganske få billeder af Camila og Leonardo sammen offentligt.

Men når Leo møder op med en kvinde til Ellen Degeneres' 60 års fødselsdag, så ved han, at der er fotografer i farvandet, og når han så oven i købet lægger armen omkring kvinden, så har Leonardo DiCaprio været så mange år i gamet, at han ved, at det bliver tolket som en bekræftelse på, at kvinden betyder noget særligt for ham.

Og han havde netop Camila Morrone med til Ellens fødselsdag, der blev afholdt i The Lot Studios i West Hollywood tidligere i februar.

https://imgix.seoghoer.dk/ellen.jpg

Her lægger Leonardo en arm om livet på Camila på vej ind til Ellen Degeneres' runde fødselsdag. (Foto: All Over Press)

Til festen kunne Camila gnide albuer med berømtheder som Oprah Winfrey, The Weeknd, Bruno Mars, Reese Witherspoon, Jennifer Lawrence, Pink, Jennifer Aniston, John Legend, Melissa McCarthy og Kanye West, så nu er hun blevet officielt introduceret for toppen af USA's underholdningsindustri.

https://imgix.seoghoer.dk/camila-morrone-28022018.jpg

Her er Leonardo DiCaprios nyeste erobring i en frisk fotoserie. (Foto: All Over Press)

Smukke Camila er bare 20 år gammel og dermed 23 år yngre end Leonardo DiCaprio.

Hun er dermed fem år yngre end den dejlige danske Hillerød-pige, Nina Agdal, der i et års tid var kæreste med Leonardo, så noget tyder efterhånden på, at Oscar-vinderen fra 'The Revenant' ikke kan få kvinderne unge nok.

https://imgix.seoghoer.dk/nina-leo.jpg

Nina og Leo fotograferet mens de stadig var sammen. (Foto: All Over Press)

Og omvendt har Camila heller ikke kærligheden til ældre mænd fra fremmede. For hendes mor, Lucila Solá, der er 38 og således fik Camila i en ganske ung alder, danner par med skuespilleren Al Pacino, der er 77 år gammel. Og skulle Leonardo tage forholdet til Camila så langt, at han skal møde hendes familie, er han således fem år ældre end sin svigermor. Galleri med Camila Morrone: (artiklen fortsætter under galleriet)

Cami Morrone, Leonardo DiCaprios nye kæreste, 28022018

Før Nina Agdal har Leonardo DiCaprio datet dejlige kvinder som eksempelvis Kelly Rohrbach, Blake Lively, Rihanna, Gisele Bündchen og Bar Refaeli.
https://imgix.seoghoer.dk/nina-i-bad.jpg

Dejlige danske Nina var sammen med Leonardo i det meste af et år. (Foto: All Over Press)

Nina har gjort lige som Leo og har gaflet en yngre model. Hun har i flere måneder datet den tre år yngre model Jack Brinkley-Cook.
https://imgix.seoghoer.dk/nina-jack.jpg

Nina og Jack lægger ikke skjul på deres glæde for hinanden. (Foto: All Over Press)

Han er søn af den tidligere model Christie Brinkley, som Nina allerede har mødt. Det skete i august sidste år under Grand Slam-turneringen US Open i New York, hvor Nina, Jack og Christie var på tilskuerpladserne. Her fik Nina en kvinde til kvinde-snak med sin nye svigermor, mens Jack var nede at hente forfriskninger. Leonardo DiCaprio har ikke kommenteret forholdet til Camila Morrone, men han nåede heller aldrig officielt at kommentere forholdet til Nina, selv om de var sammen i næsten et år.

Sponsoreret indhold