Hollywood3. maj 2017

Ærlig Brad efter skilsmissen: Jeg er stoppet med at drikke

Brad Pitt giver sit første interview siden skilsmissen fra Angelina Jolie, og her kommer der virkelig nogle sandheder på bordet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.22403077.jpg
 Foto: All Over

Brad Pitt er færdig med alkohol. Det fortæller han nu i sit første interview, siden han i september sidste år blev skilt fra Angelina Jolie.

Det er magasinet GQ Style, som Brad nu fortæller om sin nedtur i.

- Jeg drak for meget. Det var blevet et problem. Og jeg er virkelig glad for, at der er gået et halvt år nu. Jeg har fået følingen i mine fingerspidser igen, fortæller en ærlig Brad Pitt i interviewet med magasinet.

I dag holder han sig til tranebærjuice og danskvand, hvis han skal have slukket tørsten.

- Jeg gider ikke leve på den måde længere. Ærligt, så kunne jeg drikke en russer under bordet i hans egen vodka. Jeg var professionel. Jeg var god, fortæller Brad om sit alkoholmisbrug.

Siden skilsmissen i september har Brad haft masser af tid til at se sig selv i øjnene og se på sine egne fejl.

- Denne her periode har handlet om at se på mine svagheder og fejl, fortæller han til GQ Style.

Brad fortæller også, at han efter skilsmissen følte, at det var alt for trist at opholde sig i det hjem, som han tidligere havde delt med Angelina Jolie og deres seks børn. Derfor overnattede han i stedet på gulvet hos en ven, ligesom han forsøgte at holde sig ude af rampelyset i en lang periode.

Pitt og Jolie nåede at være sammen i 12 år, før parret sidste år i september meddelte, at de skulle skilles. Efter en længere krig mellem det tidligere ægtepar kom de i januar frem til, at de var kommet frem til en aftale om, at de ville håndtere deres skilsmisse under mere private forhold. Parret har børnene Maddox, 15, Pax, 13, Zahara, 12, Shiloh, 10, og tvillingerne Vivienne og Knox, 8.
Se flere billeder af Brad Pitt og Angelina i galleriet herunder

Brad Pitt og Angelina Jolie (billeder af dem og deres børn)

Sponsoreret indhold