Medie: Brad Pitt er kommet på afvænning

Brad Pitt viser sig for første gang offentligt, siden nyheden om at han skal skilles fra Angelina Jolie. Onsdag den 9. november ankom han på den røde løber i forbindelse med sin nyeste film, \

Brad Pitt viser sig for første gang offentligt, siden nyheden om at han skal skilles fra Angelina Jolie. Onsdag den 9. november ankom han på den røde løber i forbindelse med sin nyeste film, "Allied".

(Foto: All Over)

Der er tre ting, Brad Pitt længe ikke har kunnet leve uden: Pot, piller og sprut. Men nu får den stenrige, amerikanske filmstjerne hjælp til at få styr på sit liv.

Det skriver ugebladet, National Enquirer.

Forvandlingen af Pitt, 53, er sket hos Narcotis Anonymous i samarbejde med hotellet, Casa Del Mar i Santa Monica, Californien. Her checkede Brad ind for at deltage i en 5 dages "ædru-tilværelse"-pakke.

Søndag blev han spottet til en "Sexy Sober Sunday"-gruppefest i Santa Monica.

- Brad har fået noget ud af principperne og af reglerne, og nu kan han også fejre sin ædruelighed. Hans venner har hjulpet ham til at se fordelene ved at leve ædru, og det har været en stor hjælp, siger en kilde til ugebladet.

Det er også en nødvendighed. I hvert fald hvis han vil se sine seks børn, som han mildest talt har haft en fraværende forhold til, siden skilsmissebomben rystede Hollywood i september. Ifølge Jolie var Pitt så fuld på et fly, at han slog sønnen Maddox. Det er ikke noget, myndighederne har kunnet bekræfte. Alligevel er det lykkedes Angelinas benhårde skilsmisseadvokater at kræve, at Pitt kun kan få besøgsret, hvis han går med til at lade sig teste for alkohol og stoffer.

Se billeder af parrets børn her:

Brad Pitt og Angelina Jolies børn

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close