Hollywood 3. februar 2017

Brad Pitt er sikker på at få forældremyndighed

Skuespilleren er sikker på, at han bliver tildelt delt forældremyndighed over sine og Angelina Jolies seks børn.
(Foto: All Over)

Det ser ud til, at der er gode nyheder for Brad Pitt midt i skilsmissen fra Angelina Jolie. Siden nyheden om deres brud kom frem i september sidste år, har parret ligget i krig om, hvem der skulle have forældremyndighed over børnene.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Angelina ville have forældremyndigheden alene, mens Brad hele vejen igennem har insisteret på, at de skulle dele den, og nu ser det ud til, at det ender, som Brad Pitt ønsker.

Ifølge The Sun skulle Brad Pitt være sikker på, at han nu kommer til at dele forældremyndigheden over parrets seks børn, Maddox, Shiloh, Vivienne, Knox, Zahara og Pax, med Angelina, og det vil samtidig sætte punktum i deres skilsmissesag.

Brad Pitts advokater skulle være helt sikre på, at tingene ender som skuespilleren ønsker.

- Det her er en kæmpe sejr for Brad, for delt forældremyndighed er det eneste, han har ønsket hele vejen igennem, siger en kilde tæt på skuespilleren til The Sun.

- På intet tidspunkt var han ude på at få taget børnene fra Angelina, selv om det jo reelt set var det, hun prøvede at gøre ved ham. Men nu er der kommet styr på det hele i deres separation. Brads advokater er sikre på, at retten vil se meget dårligt op Angelinas negative PR-kampagne mod Brad. Selvfølgelig kan tingene stadig ændre sig, men som det ser ud lige nu, ser det meget positivt ud for ham.

Se flere billeder af Brad Pitt og Angelina med børnene her:

Brad Pitt og Angelina Jolie (billeder af dem og deres børn)

Sponsoreret indhold